Προς κάθε αρμόδιο: Δεν σας ανησυχούν τα 21 νέα κρούσματα κορονοϊού σε μόλις 6 ημέρες;

1014
Προς κάθε αρμόδιο:
Το καταλαβαίνω ότι φωνάζω στου κουφού τη πόρτα.
Δεν σας ανησυχούν τα 21 νέα κρούσματα κορονοϊού σε μόλις 6 ημέρες. Δεν σας ανησυχεί ότι οι κλίνες covid στο νοσοκομείο μας είναι σχεδόν γεμάτες. Δεν ανησυχείτε που στο νοσοκομείο υπάρχει μία και μοναδική ιατρός πνευμονολόγος.
Δεν σκέφτεστε ότι ο κάθε ένας από μας μπορεί να βρεθεί στην δύσκολή θέση να ασθενήσει και να μεταφερθεί ποιός ξέρει σε ποιό νοσοκομείο εκτός Νομού μακριά από τους δικούς του.
Δεν υπολογίζετε την κατάσταση που θα βρεθούν συνάνθρωποί μας να αποχωρίζονται τους ανθρώπους τους και να μην έχουν την δυνατότητα ούτε να τους επισκεφθούν.
Δεν σκέφτεστε ότι σ΄αυτήν την θέση μπορεί να βρεθείτε και σεις οι ίδιοι.
Κι αντί να κάμετε κάτι- αντί να πάρετε πρωτοβουλίες για να μπεί η Κεφαλονιά σε αυστηρά περιοριστικά μέτρα παρακολουθείτε με απάθεια λες και όλα αυτά αφορούν κάποιον άλλο μακρινό τόπο. Επιτέλους σοβαρευτείτε-μέχρι πότε θα παίζουμε με την υγεία και την ζωή μας.
Τα μέτρα που μέχρι σήμερα ισχύουν είτε δεν αποδίδουν είτε δεν εφαρμόζονται. Εισηγηθείτε και εφαρμόστε ένα αυστηρό lockdown και κλείστε πρώτα-πρώτα τα σχολεία γιατί είναι μόνος χώρος στην περιοχή μας που υπάρχει συνωστισμός.
Αύριο μπορεί κα είναι αργά-χάσαμε ήδη πολύτιμο χρόνο!!
 
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΜΕΝΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ Κ Η ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΕΙΤΕ ΠΑΤΡΑ Η ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΑ!!!!ΜΟΝΟΣ Κ ΕΡΗΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!

Comments are closed.