Είσοδος απορριματοφόρων ή είσοδος Πανεπιστημίου;

248

Αναδημοσιεύουμε απο το facebook του Παύλου Παπαδάτου το σχόλιό του για την κατάσταση έξω απο το Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΩΝ Ή ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ;

Ή που η διοίκηση αυτού του «πανεπιστήμιου» πιστεύει ότι το ίδρυμά της είναι για τα σκουπίδια, ή που η δημοτική αρχή πιστεύει ότι αυτό το «πανεπιστήμιο»  είναι για τα σκουπίδια. Υπάρχει βέβαια και η άλλη εκδοχή. Πανεπιστήμιο και δημοτική αρχή να πιστεύουν ότι είναι για τους σκουπιδοτενεκέδες.

Αν μη τι άλλο, δεν θα έπρεπε μία δημοτική αρχή όπως αυτή του Αργοστολίου, να έχει έστω μια υποτυπώδη αισθητική,   και να μην προσβάλει έτσι βάναυσα ένα πνευματικό ίδρυμα, και γενικά την αισθητική των Κεφαλλονιτών και όχι μόνο;

Οι 5 κάδοι σε πέντε λεπτά πηγαίνουν ακριβώς στην αριστερή πλευρά του παρακείμενου super market, ώστε να «εξαφανιστούν» αλλά και να είναι και πιο λειτουργικοί. (Ας αντιληφθούν επιτέλους κάποιοι  ότι ο δήμος δεν είναι εργαλείο για να επεκτείνουν τις δικές τους επιχειρηματικές δραστηριότητες και ούτε επιχείρηση για να βολεύονται οι φίλοι)

Οι Αργοστολιώτες, ούτε τυφλοί, ούτε κουφοί είναι. Και πάνω από όλα θέλουν να βλέπουν τον δήμο τους να ακμάζει και να γίνεται πρότυπο και για άλλους δήμους.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις