Μόνο όσοι δεν έχουνε σχέση με την πραγματικότητα (και φαίνεται να είναι πολλοί) εξεπλάγησαν με τα εκλογικά αποτελέσματα της Κυριακής στο Δήμο Ληξουρίου.

Πολύ αργά …

Στις βουλευτικές εκλογές του 2023 η ΝΔ στο Ληξούρι αναδείχτηκε πρώτη δύναμη με το 31,68% των ψήφων , για να καταλήξει ένα χρόνο μετά, τρίτη.

Το 31,68% του 2023 έγινε 19% μόλις ένα χρόνο μετά!

Το τι έφταιξε δεν σας το γράφω μόνο εγώ. Το λένε όλοι στο Ληξούρι. Φίλοι και οχτροί της ΝΔ.

Ληξουριώτες πιστεύουμε ότι το Ληξούρι έμεινε εντελώς έξω από το ενδιαφέρον της Νέας Δημοκρατίας κατά την προεκλογική καμπάνια για την ευρωβουλή.

Ο βουλευτής Παναγής Καππάτος έχει ρίξει όλο το βάρος της δράσης του στο Αργοστόλι για να ενισχύει τον αγαπητό του δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο. Μέλη της Κυβέρνησης, προβεβλημένοι βουλευτές , κορυφαία στελέχης της ΝΔ περιορίζονται γύρω από το δημαρχείο Αργοστολίου.  Μα και όσοι αριβάρουν με τα πολλά στο Ληξούρι, πάνε και συσκέφτουνται με το δήμαρχο και φεύγουνε. Οι Ληξουριώτες δεν τους ενδιαφέρουνε.

Και στο κάτω κάτω γιατί να πάμε να ψηφίσουμε οι Ληξουριώτες τη ΝΔ;

*Για το Δημοτικό Θέατρο που καταρρέει από τους σεισμούς του 2014 ;
*Για τις Εργατικές Κατοικίες που είναι μπαταρισμένες από το 2014;
*Για το Μηχανουργείο του ΕΠΑΛ που καταστράφηκε από τους σεισμούς του 2014 και εξαγγέλθηκε προχθές από την… Ιθάκη ότι ΘΑ επισκευαστεί;
*Για το ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ που κινδυνεύει να χάσει την «Δωρεά Δούρου» από το 2014;

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΟΥΚΕΡΗΣ

Και αν δεν ήτανε και ο Βαγγέλης Λουκέρης , φούντο θα είχε πάει η ΝΔ στο Ληξούρι. Δεν είναι κρυφό ότι οι εκλογικοί αντιπρόσωποι της ΝΔ έφευγαν από το γραφείο του Λουκέρη αυτός φρόντισε για τα εκλογικά τμήματα, δεν είναι κρυφό ότι ο μόνος που πήγε σε χωριά ήταν ο Λουκέρης, δεν είναι κρυφό ότι έκανε δεκάδες τηλεφωνήματα να ενημερώνει τους Νεοδημοκράτες για τις εκλογές οι οποίοι είχαν άγνοια ακόμα και πόσους σταυρούς να βάλουν στα ευρωψηφοδέλτια. Ο Βαγγέλης που δεν έχει κανέναν θεσμικό ρόλο στη ΝΔ! Είναι πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ. Αλλά έχει φιλότιμο και ειναι Νεοδημοκράτης άνευ όρων.

Οι Ληξουριώτες δεν πήγαμε για μπάνιο στο Ξι την Κυριακή. Οι Ληξουριώτες συνειδητά γυρίσαμε την πλάτη σε αυτούς που διαχρονικά μας αγνοούν.

Οι Ληξουριώτες ,Νεοδημοκράτες και μη, έχουμε μάτια και βλέπουμε το Θέατρο, το Νοσοκομείο, το Δημαρχείο , τις Εργατικές κατοικίες .. Βλέπουμε την εγκατάλειψη από τις Κυβερνήσεις. Και από τη «δική μας» . Και πράττουμε ανάλογα.Προς γνώση και συμμόρφωση..

Ληξουριώτης  Ψηφοφόρος

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!