ΘΕΟΦΙΛΟΣ: Μετά τη φωτιά , ασκήσεις και γυμνάσια ετοιμότητας στα Λιμάνια Κεφαλονιάς και Ιθάκης

135

Στις 2 Οκτωβρίου  2024 ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου και δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος υπέγραψε σύμβαση απευθείας ανάθεσης με εταιρεία για ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (ΣΑΛΕ) ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ-ΣΑΜΗΣ-ΙΘΑΚΗΣ. Ποσού 8.680,00€(με Φ.Π.Α.) ΑΔΑ Ψ554ΟΡΗ0-ΕΓ1

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η διενέργεια ασκήσεων και γυμνασίων στο πλαίσιο εφαρμογής ασφαλείας λιμενικών εγκαταστάσεων (ΣΑΛΕ) Αργοστολίου-Σάμης και Ιθάκης, όπως περιγράφεται αναλυτικά στην από 2025/15632/17-9-2024 Τεχνική Περιγραφή.

Αγνωστο ποιοι θα είναι οι «ασκούμενοι» της επί χάρτου και επί διαδικτύου ασκήσεως , αφού ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου και δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος είχε απαντήσει σε σχετική ερώτηση για την ασφάλεια των λιμανιών των δημοτικών Συμβούλων Μάκη Παπαναστασάτου και Διονύση Τρωϊάννου ότι δεν είναι υποχρεωμένο το Λιμενικό Ταμείο να λειτουργεί τα συστήματα πυρασφάλειας.. Εξάλλου , είπε, δεν έχει και προσωπικό, πάρι ένα άτομο που εισπράττει.

Ενα μήνα μετά ,παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα για την ασφάλεια σκαφών, επιβατών και πεζών στο λιμάνι Αργοστολίου

Τώρα πράττει αλλιώς…

Μια λεπτομέρεια.. Ενω το μεταξύ το ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΊΟ έχει λάβει εξώδικο της εταιρείας του Στέφανου Βεργωτή, ιδιοκτήτη του σκάφους που υπέστη ζημιές από τη φωτιά τον Αύγουστο , με το οποίο ζητούνται όλες οι αποφάσεις και οι δράσεις του Λιμενικού Ταμείου για την προστασία των σκαφών που ελλιμενίζονται έναντι αμοιβής.. (Διαβάστε ανωτέρω σχετικό άρθρο του kefaloniapress).

Αν οι αποφάσεις του προέδρου έχουν αναδρομική ισχύ το ξέρουν οι δικηγόροι και οι δικαστές , εμείς να πούμε απλά στον πρόεδρο/δήμαρχο , «τρεχάτε ποδαράκια μου γιατί καιόμαστε»… !

Ο επι χάρτου

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!