Όταν γράψαμε (και με φωτογραφίες) ότι με εισαγγελική εντολή τοποθετήθηκαν σημαδούρες σε παραλίες στο Φισκάρδο,(διαβάστε εδω κλικ)  δεχτήκαμε μηνύματα που έκρουαν το κουδούνι του κινδύνου ότι δεν θα έμεναν για πολύ εκεί καθώς κάποιοι πιστεύουν ότι βλάπτονται τα συμφέροντά τους όταν προστατεύονται οι κολυμβητές!!

Και δυστυχώς επαληθεύτηκαν! Απόψε αργά το βράδυ ή τα χαράματα κάποια χεράκια έκοψαν τις σημαδούρες και τις άφησαν να τις πάρει το ρέμα της θάλασσας.  Κάποιες χάθηκαν κάποιες τις πήραν τα παραβρισκόμενα σκάφη για να τις χρησιμοποιήσουν για δικό τους όφελος. Πρόκειται όμως για δημόσια περιουσία και το Λιμεναρχείο Φισκάρδου πρέπει να τις απαιτήσει πίσω.

Μετά από αυτό οι παραλίες Καμινάκια και Φώκι , οι πλέον πολυσύχναστες παραλίες του Φισκάρδου επανήλθαν στην προηγούμενη κατάσταση ,χωρίς σημαδούρες δηλαδή!

Τι να πει κανείς! Χρειάστηκαν μεγάλες διαδικασίες για να αποφασίσει η εισαγγελία την τοποθέτησή τους και να βρεθούν τα χρήματα για την αγορά τους, οι σημαδούρες προστατεύουν τους λουόμενους και τους κολυμβητές! Σε ποιόν αιώνα ζουν κάποιοι στο Φισκάρδο και θεωρούν ότι πλήττονται οικονομικά  όταν προστατεύεται ο κόσμος?

Οι πρωινές φωτο

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. Αρχικά να επιβραβεύω και να ευχαριστήσω τον κύριο Εισαγγελέα σαν απλός πολίτης,
    αλλά και να σχολιάσω την συμπεριφορά των συμπατριωτών μου:
    Καλά ορές περιμένατε Εισαγγελική παραγγελία για να προστατέψετε τα παιδάκια και τους εαυτούς σας?
    Στην γειτονική Άσσο μπαίνουν σημαδούρες εδώ και 25 χρόνια.
    Και όχι τυχαία βέβαια αλλά αφού ταχύπλοο τραυμάτισε 2 παιδιά (Ιταλάκια), που ακόμα φέρουν τα σημάδια από την προπέλα στο κορμί τους.

    Τώρα για την εξαφάνιση των τσαμαδούρων είχαμε και εμείς τα ίδια «κόλπα» καθότι υπάρχουν ακόμα υπολείμματα γονιδίων από τη γνωστή παρατήρηση του Νάπιερ προς την κεντρική διοίκησή του:
    «Τί με στείλατε ορέ στη Κεφαλονιά?
    Μόνο κατσικοκλέφτες και πειρατές έχει εδώ πέρα»…
    Το «πάλεψε» όμως και πρόσφερε πολλά.
    Και εμείς έτσι αλλάξαμε συμπεριφορές και μεγαλουργήσαμε, δυστυχώς κατά ποσοστό όμως (η αλλαγή).
    Ήθελα να ήξερα αν συμβούν κάνα δυό ατυχήματα και λάβουν έκταση, του χρόνου θα έχετε τουρισμό? Ξέχωρα από το κρίμα που θα κρέμεται στο λαιμό σας αν υπάρχει συνείδηση βέβαια ακόμα.. Ας αφήσουμε και τσι βρωμιές από τα σκάφη που πρακτικά είναι ανεξέλεγκτα!
    Μόνο για τα σκυλάκια και τα γατάκια ενδιαφέρεστε ορέ???
    Ντροπή μας σαν Ρισσιάνοι!!!
    Σπύρος Ρόκκος.

Comments are closed.