Το Σάββατο ,από άγνωστη μέχρι στιγμής, αιτία προκλήθηκε βλάβη στο παλιό δίκτυο της υδρευσης στο Αργοστόλι στη περιοχή Ρακατζή , Αγίου Ελευθερίου και ίσως περιοχή 3ου Δημοτικού.(δείτε εδω το σχετικό ρεπορταζ του kefaloniapress)

Είχε προηγηθεί βλάβη και στη περιοχή του Νάπιερ. Από το Σάββατο το μεσημέρι μέχρι πριν λίγη ώρα εργάτες του Δήμου προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα ανοίγοντας τρύπες στην άσφαλτο μέσα στον καύσωνα. Η δουλειά τους συνεχίζεται και μέχρι αργά το βράδυ. Εν τω μεταξύ σε αυτές τις περιοχές τα σπίτια ή δεν έχουν νερό ή έχουν  ελάχιστο. Να μην έχεις τρεχούμενο νερό καλοκαιριάτικα με τα σπίτια γεμάτα κόσμο και φιλοξενούμενους δεν είναι ότι το καλύτερο.

Το ερώτημα των κατοίκων όμως ειναι το εξής: Πως βρέθηκαν να παίρνουν νερό απο το παλιό δίκτυο , όταν τους ειχε ανακοινωθεί ότι η περιοχή τους έχει συνδεθεί με το νέο δίκτυο? Γιατί στη θέση των εργατών του Δήμου δεν βρίσκεται ο εργολάβος που ξέρει πως και που έχει τοποθετήσει τους σωλήνες και μπορεί να αποκαταστήσει πιο γρήγορα τη βλάβη με εξειδικευμένους εργάτες και κατάλληλα εργαλεία?

√ Το ενημερωτικό δελτίο τυπου της ΔΕΥΑΚ για το νέο δίκτυο και την ολοκλήρωσή του έως τον Φλεβάρη του 2017.

Οι φωτογραφίες είναι απο τις εργασίες σε κάποιο απο τα σημεία της βλάβης

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις