Στον προσωπικό λογαριασμό του Gerasimos Valsamis στο facebook διαβάσαμε τους ενδιαφέροντες προβληματισμούς του για τις τελευταίες φωτιές..

Γράφει ο κ. Βαλσάμης:

Tρεις προσπάθειες (όλες στις 21:30, βράδυ όπου…δεν πετούν τα πυροσβεστικά αεροσκάφη) έκανε ο … εγκληματίας, για να κάψει τη Ράχη!

Η πρώτη, παραμονή της αναμενόμενης κακοκαιρίας πριν δέκα μέρες … Ατύχησε, διότι ο “καιρός” δεν ήρθε στην ώρα του…και τη φωτιά τη πρόλαβαν οι…περαστικοί!!! (1st attempt)

Στη δεύτερη, (προχθές το βράδυ) δεν έλαβε υπόψη του ότι το βραδινό καθοδικό ρεύμα αέρος από τα βουνά, θα έφερνε τη φωτιά μέσα στο χωριό των Δοριζάτων, όπου έπεσε όλη η δύναμη της Πυροσβεστικής και κατάφερε να την σβήσει στις 01:20… (2nd attempt)

Την τρίτη και φαρμακερή, την “έμπηξε” χθες πάλι την ίδια ώρα, (αφού είχε μελετήσει καλά τα τερτίπια των καθοδικών ρευμάτων…)…και τα “κατάφερε”. Την έκαψε τη Ράχη. (3rd attempt)
Ποιός;

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

2 Σχόλια

  1. Αν υπάρχει υποψία για συγκεκριμένα πρόσωπα εγώ θα πρότεινα να γίνεται στενή και διακριτική παρακολούθηση των υπόπτων, από συγκεκριμένες ομάδες προφύλαξης.

  2. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;;

Comments are closed.