Αγαπημένοι μας φίλοι σας ευχαριστούμε όλους και έναν έναν ξεχωριστά για την συμπαράσταση σας, κάθε σας λέξη κάθε σας ευχή άγγιξε την καρδιά μας και απάλυνε το πόνο μας για το φευγιό του Νικόλα μας.

Για όλους εμάς τους δικούς του ανθρώπους αλλά και όλους όσους γνώρισαν την ευγένεια, την ευαισθησία, την καλοσύνη, σε όλους όσους χάρισε το χαμόγελο του – όταν χαμογελούσε φώτιζε όχι μόνο το πρόσωπο του άλλα όλος σου ο κόσμος – ο Νικόλας μας μπορεί να ‘ναι ένα αστέρι, ένα σύννεφο, μια μικρή κουκίδα στο απέραντο σύμπαν αλλά πάντα θα είναι ένα κομμάτι της καρδιάς μας. Γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο όταν τους βγάλεις από την καρδιά σου.

Και τώρα εμείς? Κάθε σας λέξη, κάθε σας ευχή θα γίνει πνοή και αγέρι και θα μας σπρώξει μπροστά, γιατί έτσι γίνεται πάντα, γιατί δεν γίνεται αλλιώς, πάντα μετά το σκοτάδι έρχεται το φως!

Οικογένεια Αντωνέλου

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. Καμιά φορά με τη σιωπή μπορεί να πει κανείς πολύ περισσότερα από αυτά που νιώθει. Μα δεν αντέχετε η σιωπή όταν η είδηση του χαμού μιας πραγματικά ευγενικής παρουσίας, μιας ευαίσθητης ψυχής, μιας καλής καρδίας ενός αγαπητού φίλου γίνετε γεγονός.
    Οι ευχάριστες αναμνήσεις, τώρα σε διαλύουν, σε κομματιάζουν, μα… σου δείχνουν και το δρόμο πως να χαραχτούν μέσα σου ανεξίτηλα, σαν ένα απλό και ταπεινό «Ευχαριστώ» για την αξία της δημιουργίας τους.
    Δυστυχώς, ο Πατέρας και η Μάνα του Νικόλα έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο. Να ανακαλύψουν τα ψυχικά αποθέματα να κρατηθούν, να σταθούν και να προχωρήσουν, χωρίς το Νικόλα τους. Όχι γιατί πρέπει, αλλά γιατί έτσι το θέλει η ζωή, γιατί έτσι θα το ήθελε ο Νικόλας!
    Είθε το χαμόγελο του να σας ζεσταίνει, να σας δείξει τον τρόπο, και η συγγνώμη του να σας δώσει γαλήνη, δύναμη και κουράγιο

    Με σεβασμό, συμπαράσταση και ειλικρινή αγάπη
    Ανδρέας Σάρλος

Comments are closed.