Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Λιμενικού σώματος ανακοινώθηκε στην Υπηρεσία εργατικό ατύχημα στο πλοίο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Λ συμφερόντων της οικογένειας Λυκούδη , το οποίο ανήκει σε θυγατρική εταιρία  της KEFALONIAN LINES.   Δυστυχώς είναι το δεύτερο ατύχημα που συμβαίνει στο εν λόγω πλοίο στη διάρκεια των επισκευών του, (δες εδω ) το πρώτο ήταν θανατηφόρο.  Και στις δυο περιπτώσεις πρόκειται για εργαζόμενους στα συνεργεία που εκτελούν τις εργασίας ανακαίνησης του πλοίου.  

Σύμφωνα με πληροφορίες  το ατύχημα συνέβηκε στο πρώτο κατάστρωμα του πλοίου. Καθώς περπατούσε ο εργάτης υποχώρησε μέρος του δαπέδου ,επειδή ήταν σάπιο, και ο  άνθρωπος βρέθηκε στη ράμπα του κάτω καταστρώματος.

Το δελτίο τύπου έχει ως εξής:

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κερατσινίου, πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό τραυματισμού ενός 55χρονου εργαζόμενου σε ιδιωτικό συνεργείο, κατά την εκτέλεση εργασιών μετασκευής στο Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Λ” Ν.Π.9465το οποίο βρισκόταν πρυμνοδετημένο στο νέο μώλο Δραπετσώνας.

Ο ανωτέρω 55χρονος τραυματίστηκε στο αριστερό κάτω άκρο μετά από πτώση, ενώ μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας για περαιτέρω εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Πηγή: Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις