Χρυσό βραβείο ποιότητας καινοτόμων υπηρεσιών για την Petersons Group – Σταύρος Τραυλός

429

Σε ειδικό γκαλά στο ξενοδοχείο Ιntercontinental της Γενεύης στην Ελβετία την προηγούμενη Κυριακή 14-Απρ-2018 μια μεγάλη τιμή για το νησί μας συντελέστηκε.

Το όνομα της Κεφαλονιάς ακούστηκε στην απονομή βραβείων ERA QUALITY σε εταιρείες από 118 χώρες του κόσμου για άλλη μια φορά από την Petersons Group (Σταύρος Τραυλός και Συνεργάτες) , την εταιρεία που με τις καινοτομίες που έχει παρουσιάσει από το 2008 ( έτος ίδρυσης) κατάφερε να αποσπάσει το χρυσό βραβείο ποιότητας καινοτόμων υπηρεσιών.

Η Petersons που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην διαχείριση και αξιοποίηση ακινήτων (one stop) στα 10 χρόνια λειτουργίας της έχει υλοποιήσει τις παρακάτω καινοτομίες για τις οποιες και βραβεύτηκε ( σημειώνουμε ότι ήταν η μόνη εταιρεία από την Ελλάδα !!! )

• Eco Formula ,από το 2008 !!! θέλοντας να δείξει την σημασία της βιώσιμης ανάπτυξης, της ανακύκλωσης και της προστασίας του περιβάλλοντος κατασκεύασε το πρώτο μονοθέσιο στον κόσμο που κινήθηκε με βίο-καύσιμα ( δηλ καύσιμα πο0υ παράγονται από την ανακύκλωση των μεταχειρισμένων ελαίων) .
• Κτήρια από πρωτογενή οικολογικά υλικά ( ξύλο – πέτρα ), ενεργειακής κατηγορίας Α+.
• Κτήρια ελαφρός προκατασκευής σε ελάχιστο χρόνο κατασκευής με εξαιρετική θερμομόνωση.

Αξιζει να σημειωθεί ότι κατόπιν ειδικής αιτήσεως της εταιρείας πάνω στο βραβείο γράφτηκε και η λέξη Κεφαλονια πριν την λέξη Ελλάδα !

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Petersons ( www.Petersons.Gr) που για άλλη μια φόρα απέδειξε ότι υπάρχει και η άλλη Ελλάδα!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις