Προς λήξη οδεύει η περιπέτεια που υπέστη η ευεργέτης του Ληξουρίου κα Στέλλα Κουρούκλη, αφού ο Οίκος Ευγηρίας δέχτηκε να τη φιλοξενήσει εξασφαλίζοντάς της μονόκλινο δωμάτιο ώστε να μην ενοχλείται και να μην ενοχλεί κανέναν.

Ο Οίκος Ευγηρίας  έχει τις υποδομές, το κατάλληλο προσωπικό αλλά κυρίως την ανθρωπιά να φιλοξενεί και «δύσκολα» περιστατικά,  ‘αλλωστε για αυτή του τη προσφορά έχει επαινεθεί απο επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς πολλές φορές στο παρελθόν.

Εντός των επόμενων ωρών η κα Στέλλα θα μεταφερθεί στο δικό της δωμάτιο με θέα τη θάλασσα και θα ξεκουραστεί από τις ταλαιπωρίες των τελευταίων μηνών. Ευτυχές τέλος σε μια πολύμηνη περιπέτεια.

√ Περισσότερα για τον Οίκο Ευγηρίας στο ρεπορταζ του Kefalonia press, εδω

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. Συγχαρητήρια στον Οίκο Ευγηρίας και στην Διευθύντρια Κ. Βασιλική Καγκα….!!!!!! Επιτέλους, το “άτακτο παιδί” βρίσκει το σπίτι του… εκεί θα έχει όλα όσα στερήθηκε μα πάνω από όλα Αγάπη..!!!!!!
    Χαίρομαι… σύντομα θα επισκεφθώ την αγαπημένη μου Κ. Στέλλα Κουρούκλη στο νέο της σπίτι, που για πολλά χρόνια υπήρξε χώρος εργασίας μου, και θα πιούμε ένα τσάι με θέα την θάλασσα..!!!!

Comments are closed.