Aπολαύστε και χαρείτε την πρωινή Πρωταπριλιάτικη εκπομπή μας “ΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ”

230

Χαιρόμαστε με τις αντιδράσεις σας για τη σημερινή Πρωταπριλιάτικη εκπομπή μας ΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ. Διασκεδάσατε, γελάσατε, χαρήκατε!! Αυτό θέλαμε! Αυτό θέλουμε απο την εκπομπή!

Σήμερα στην εκπομπή “Καλημερούδια σας με την Ελένη Χιόνη”, τα κίτρινα γυαλιά φόρεσε ο πιο cult «υποψήφιος δήμαρχος των Ομηρικών περιοχών Πόρου Ιθάκης και εξέδρας εξορύξεων» , Γιώργος Γκιάφης.  Πρωτοπριλιάτικος ο υποψήφιος δήμαρχος , τα προβλήματα όμως που ανέφερε είναι  πραγματικά και σοβαρά..

Γιώργος Γκιάφης

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής κοψοχολιάσαμε τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ στο Νομό μας στήνοντας ολόκληρο σκηνικό ότι τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέρχεται υποψήφιος στο Νομό μας γιατί έχει βαρεθεί τη μαγκουφιά τους.. (Διαβάστε εδω την είδηση).

Τα coco girls στους coco φοίνικες (διαβάστε εδω) ήταν μια προσφορά της δημοτικής αρχής στους δημότες ενώ απόψε η δημοτική αρχή θα κόψει την κορδέλα στη γέφυρα του Καραβόμυλου, που ποτέ δεν έφτιαξε! (Διαβάστε εδω )

Πάντως είναι απίστευτο! Ξέρετε ποιό θεώρησαν πρωταπριλιάτικο ψέμα οι Αναγνώστες του kefaloniapress ανάμεσα σε τόσα fake news της ημέρας που δημοσιευσε και το site??

Τον διαγωνισμό του Δήμου για τη διαχείριση των σπηλαίων Μελισσάνης και Δρογκαράτης!! Αυτό δείχνει ότι η εμπιστοσύνη των δημοτών στη δημοτική αρχή είναι κάτω του μηδενός!!

Ακούστε την εκπομπή!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις