ΛΙΜΑΝΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ : Το κυκλοφοριακό σε δοκιμασία και Α/Δ Δ. Λυκούδης σε ρόλο Τροχονόμου

1420

Δεν είμαστε ούτε τροχονόμοι ούτε συγκοινωνιολόγοι, άλλωστε η δημοτική αρχή δεν φαίνεται να τους χρειάζεται, για όλα έχει άποψη ο αντιδήμαρχος δεν θα έχει και για το κυκλοφοριακό στο μπαστούνι? Αστεία πράγματα!

Ήρθε σήμερα το πρώτο τακτικό κρουαζιερόπλοιο της σεζόν και έδεσε στο μπαστούνι. Μερικά μέτρα τσιμέντο το χωρίζουν από το φέρι μποτ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Λ.

Ερώτηση πρώτη : Επιτρέπεται στο λιμάνι κρουαζιερόπλοιων να δένουν εμπορικά πλοία σε ακινησία?

Πρώτη θέα το ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Λ . Χαλάλι ! Ωραίες αναμνηστικές θα βγάλουν οι επιβάτες!

Σήμερα θα δοκιμαζόταν και τονέο έργο Κυανής Ακτής . Και δοκιμάστηκε. Μια οργανωμένη δημοτική αρχή, ένα οργανωμένο Λιμενικό Ταμείο θα είχε πράξει κάτι πολύ απλό. Θα έκανε τις προηγούμενες ημέρες μια δοκιμή με τη συνεργασία των οδηγών ΤΑΧΙ , των τουριστικών λεωφορείων , του Λιμεναρχείου κλπ συμμετεχόντων στην υποδοχή και φιλοξενία των επιβατών του κρουαζιερόπλοιου.
Η δοκιμή έγινε δια ζώσης σήμερα το πρωί.

Η πιάτσα των ΤΑΧΙ έχει οριοθετηθεί (από ποιον?) στη κάθοδο σε αναμονή αλλά και μπροστά από τη Α.Ε.Ν.

Τα τουριστικά λεωφορεία έχουν οριοθετηθεί να παρκάρουν έμπροσθεν του μπαστουνιού.
Όλα καλά όλα ωραία..

Μόνο που ο δρόμος μπήκε στο πλύσιμο της χθεσινής βροχής και ανάμεσα στα λεωφορεία και τα ΤΑΧΙ με το ζόρι και με κίνδυνο περνάει ένα μικρό αυτοκίνητο..

Ερώτημα δεύτερο : Το πλακόστρωτο που δημιουργήθηκε είναι πεζόδρομος, μονόδρομος, τι?? Και με ποια απόφαση ποίου οργάνου??


Τον φυσιολογικό εκνευρισμό των οδηγών και των διερχομένων, αυτόκλητα προσπάθησε να κατευνάσει ο αντιδημαρχος και κάτοικος της περιοχής Διονύσης Λυκούδης με το αφοπλιστικό επιχείρημα : “ Φανταστείτε τι θα γινόταν αν είχε μείνει διπλής κατεύθυνσης»..

Είναι όλος δικός σας!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις