Πρόσκληση στη Napoli !

397

Ο  Giuseppe Nuzzo είναι ο Ναπολιτάνος φίλος μας και λάτρης της Κεφαλονιάς ο οποίος έρχεται για καλοκαιρινές διακοπές στο νησί μας  20+ συνεχόμενα χρόνια.   Εχει επιλέξει τη περιοχή του Μακρύ Γιαλού αλλά έχει μάθει πια από έξω και ανακατωτά όλο το νησί μας.  Εδώ μεγάλωσαν στις καλοκαιρινές διακοπές τα παιδιά του και εδώ θα φέρει και τα εγγόνια του.  Τον έχουμε παρουσιάσει σε αρκετά ρεπορταζ από τις διακοπές του στο νησί μας.

Ο Giuseppe Nuzzo   λατρεύει τη πόλη του, τη Νάπολη! Βέρος Ναπολιτάνος πολύ συχνά μας στέλνει ρεπορταζ από τη ζωή εκεί , τα μνημεία και τις ομορφιές της.

Με αυτή την ανάρτηση προσκαλεί τους Κεφαλονίτες να επισκεφτούν τη Νάπολη τώρα πια που υπάρχει απευθείας αεροπορική σύνδεση Κεφαλονιά- Νάπολη-Κεφαλονια, δυο φορές την εβδομάδα έως τον Σεπτέμβρη από την αεροπορική εταιρία https://www.volotea.com/

Στη Νάπολη εκτός από τους αρχιτεκτονικούς και πολιτιστικούς θησαυρούς της, ο επισκέπτης θα απολαύσει και την υπέροχη τοπική κουζίνα της και θα γευτεί την αυθεντική πίτσα Ναπολιτάνα που καμία σχέση δεν έχει με ότι ξέρει!!   Διαβάστε εδω για την ιστορία της πόλης!

Τι λέτε για ένα  3ήμερο στη Νάπολη??  Επικοινωνήστε με τον τουριστικό σας πράκτορα κάνετε έλεγχο τιμών στο διαδίκτυο και με ένα κλικ πετάξτε !

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις