Πτήσεις από και προς Αθήνα σε 23 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα από 16,90€ ανακοίνωσε η Sky Express.

Ειδικότερα, οι πτήσεις είναι από / προς Αθήνα για: Ηράκλειο, Νάξο, Μήλο, Κύθηρα, Πάρο, Ζάκυνθο, Σκιάθο, Κάρπαθο, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Κω, Κεφαλονιά, Λήμνο, Χανιά, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Σάμο, Ικαρία, Αστυπάλαια, Κάλυμνο, Σύρο, Μυτιλήνη, Χίο.

Αφορούν κρατήσεις θέσεων που θα γίνουν από τις 8 μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 1η Νοεμβρίου έως 31 Μαρτίου 2020.

Στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνονται αποσκευή, χειραποσκευή και in-flight services!

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων. Η τιμή εισιτηρίου των 16,90€ αφορά αναχωρήσεις από τα νησιά: Νάξο, Μήλο, Κύθηρα, Πάρο, Κάρπαθο, Σύρο, Αστυπάλαια, Κάλυμνο, Ικαρία. Οι αναχωρήσεις από Αθήνα προς τα παραπάνω νησιά επιβαρύνονται με επιπλέον φόρους αεροδρομίου και η τιμή εισιτηρίου είναι 38,54€, ενώ για όλες τις υπόλοιπες αναχωρήσεις από Αθήνα είναι 50,54€. Για αναχωρήσεις από: Ηράκλειο, Χίο, Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα και Λήμνο η τελική τιμή εισιτηρίου είναι 28,90€. Για αναχωρήσεις από Σαντορίνη, Σάμο, Μυτιλήνη και Κω, η τιμή εισιτηρίου είναι 32,37€, για αναχωρήσεις από Κέρκυρα και Κεφαλονιά η τιμή εισιτηρίου είναι 32,19€, ενώ από τα αεροδρόμια Ζακύνθου, Χανίων και Σκιάθου είναι 37,79€, 34,91€ και 35,25€ αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. Προσοχή! Χθες, 8 Οκτωβρίου και πρώτη μέρα της προσφοράς της Sky Express, προσπαθήσαμε να βγάλουμε εισιτήρια Ζάκυνθο – Αθήνα για 2 άτομα για τις 27 Δεκεμβρίου 2019, με επιστροφή στις 6 Ιανουαρίου 2020 (ημερομηνίες μέσα στην προσφορά) και τέτοια εισιτήρια προσφοράς δεν υπήρχαν! Προσπαθήσαμε και σήμερα, 9/10, πάλι δίχως αποτέλεσμα. Πήραμε 4-5 φορές το τηλέφωνο Εξυπηρέτησης Πελατών (215215 6519) και αφού μας είχαν να περιμένουμε γύρω στα 10 λεπτά, ακούγοντας διαφημιστικές ανακοινώσεις που εξυμνούσαν την Εταιρεία, το τηλέφωνο, τελικά, χτύπησε αρκετές φορές και μετά διακόπηκε! Αυτό συνέβη όλες της φορές!
    Τώρα, πλέον, αναγκαστήκαμε να πάρουμε εισιτήρια πληρώνοντας σχεδόν τα διπλάσια από της τιμές της δήθεν προσφοράς, από μία δήθεν σοβαρή Εταιρεία, με δήθεν τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.
    Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα από τα ανωτέρω και μάλλον θα συμφωνήσετε με τους περισσοτέρους πελάτες της που έχουν αφήσει γνωμάτευση στο Διαδίκτυο βαθμολογώντας με μόνο 4 από τα 10!

Comments are closed.