Χθες η Levante Ferries γιόρταζε τον ενα χρόνο ιδιοκτησίας της του φέρι μποτ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ. Στις 23 Νοέμβρη ανακοινώθηκε επίσημα η αγορά του με δελτίο τύπου της εταιρίας (Διάβασε εδω).

  Η αγορά του πλοίου και η αύξηση του ιδιόκτητου κίτρινου στόλου του Γιώργου Θεοδόση και της Levante Ferries έφερε “κοσμοϊστορικές” , θετικές, ανακατατάξεις στην ακτοπλοΐα του Ιονίου. Γιατί δεν ήταν μόνο η αγορά του ιστορικού αυτού πλοίου, ήταν και η “μεταμόρφωσή” του, η ανα-κατασκευή του ουσιαστικά , προκειμένου να εναρμονιστεί με τα ποιοτικά κριτήρια της εταιρίας. (Διάβασε αυτό Στην “καρδιά” του ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, με τους ανθρώπους που το αναγεννάνε απο τη τέφρα του!)

Γιώργος Θεοδόσης – Στρατης Απέργης . Η αλλαγή της σημαίας στο ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Από τότε μέχρι σήμερα, μόλις 12 μήνες, η Levante Ferries εχει αυξήσει τον ιδιόκτητο  στόλο της σε πέντε (5) πλοία.

Και συνεχίζει πάντα για το καλύτερο… Το ότι η εταιρία έμεινε μόνη στις γραμμές Κυλλήνης Πόρου, Κυλλήνης Ζακύνθου και Πάτρας Σάμης δεν έριξε τα κριτήριά της στην ποιότητα των υπηρεσιών της και στις ανακαινίσεις των πλοίων της. Γιατί όπως ο ιδιος ο πρόεδρος της εταιρίας Γιωργος Θεοδόσης, λέει «Το δύσκολο είναι να ανταγωνίζεσαι τον εαυτό σου»..

Το Kefaloniapress εκ μερους των Αναγνωστών του εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλοτάξιδα στο κίτρινο ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ και στη Levante Ferries!

√ Για τη  δράση της εταιρίας αυτό το χρόνο διαβάστε και αυτό Γιάννης Πυλαρινός/ Levante Ferries : Επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ, η τιμή των εισιτηρίων, οι προσφορές , οι καθυστερήσεις και τα νέα πλοία που έρχονται!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις