Εν μέσω πανδημίας , εν μέσω καραντίνας, μια οικογένεια Ρομά με μικρά παιδιά εγκαταστάθηκε (τρόπος του λέγειν) σε δημοτικό ακίνητο στη περιοχή των Λαϊκών Κατοικιών.  Αυτό το ακίνητο δεν προσφέρει όχι απλώς τα ελάχιστα, απολύτως τίποτε για την ασφάλεια και την υγεία αυτών των ανθρώπων.

Πως είναι δυνατόν να εγκατασταθούν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο μικρά παιδιά . Ποιες τουαλέτες χρησιμοποιούνται, έχει γίνει απολύμανση?

Το ταχύτερο δυνατόν πρέπει να τους εξασφαλιστεί ο κατάλληλος χώρος για εγκατάσταση και διαβίωση διαφορετικά δημιουργείται ο κίνδυνος μιας υγειονομικής βόμβας σε μια κατοικημένη περιοχή με τα μύρια όσα προβλήματα.

Μπορεί λόγω των αργιών και της καραντίνας οι Υπηρεσίες Πρόνοιας του Δήμου Αργοστολίου να μην έχουν γνώση του θέματος, όμως αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί ούτε για μια ώρα περισσότερο.

Οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να εγκατασταθούν σε σπίτια / διαμερίσματα που να προσφέρουν απόλυτη ασφάλεια για τους ίδιους , για τη γειτονιά και για τη πόλη μας.

Εάν η Πρόνοια δεν μπορεί να βρει λύση τότε να αναλάβει η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας.  Εχουμε όλοιο ευθύνη για αυτά τα παιδιά και αυτούς τους ανθρώπους που ζουν στις Λαϊκές Κατοικίες.

Ε.Χ.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. να τους πάμε στο Hilton…..α ρε λαλημένοι όλοι είστε μου φαίνεται….

Comments are closed.