Από τα τρελά που συμβαίνουν στο Ελληνικό δημόσιο.  Αίτημα που από τη πρώτη στιγμή είχε προβάλλει το αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Σπαθής και ο ιατρικός σύλλογος και στήριξε το kefaloniapress  ήταν η εξέταση του πληθυσμού της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης για τον κορονοϊό ώστε να ξέρουμε που βρισκόμαστε και τι αντιμετωπίζουμε.

Όπως μας ανακοίνωσε στην πρόσφατη τηλε-συζήτηση μας η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σοφία Ζαφειράτου, το αίτημα εγκρίθηκε και περιμένουμε τις κινητές μονάδες στελεχωμένες με νοσηλεύτριες για να ξεκινήσει το τεστ.

Ενώ καλυφθήκαμε από οδηγούς των κινητών μονάδων (4 θα έρθουν) , στη σχετική προκήρυξη για προσκληψεις νοσηλευτριών δεν εμφανίστηκε καμία στις αιτούμενες ειδικότητες!!  Είναι δυνατόν να μην υπάρχουν νσηλεύτριες άνεργες στην Κεφαλονιά??

Πρόκειται για τουλάχιστον 4 θέσεις Νοσηλευτών ΠΕ ή ΤΕ στην Κεφαλονιά, με σύμβαση ορισμένου χρόνου στις Κ.ΟΜ.Υ του ΕΟΔΥ.

Επισκεφτείτε τους παρακάτω συνδέσμους και δηλώστε συμμετοχή όσοι /οσες τυχόν έχετε τα προσόντα , διαφορετικά τεστ δεν γίνονται ούτε Κεφαλονιά ούτε Ιθάκη!!

1) https://dilosi.services.gov.gr/info/eody-komy

  2) https://eody.gov.gr/prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-sto-plaisio-tis-praxis-dimioyrgia-diktyoy-nosileyton-gia-ti-lipsi-deigmaton-viologikoy-ylikoy-kai-nosileytiki-voitheia-sta-ypopta-kroysmata-koronoioy-kat%ce%84o/

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις