Η live τηλεσυζήτηση με τον Μπάμπη Ρηγάτο πρόεδρο Καμιναράτων

281

Το Kefaloniapress έχει ξεκινήσει ένα οδοιπορικό σε χωριά της Κεφαλονιάς συζητώντας με τους προέδρους τους και άλλους δημότες μέσω τηλε συζητήσεων στην πλατφόρμα zoom . Με αυτό τον τρόπο προβάλλουμε τα χωριά μας, την ιστορία τους στο πέρασμα των χρόνων, τις επιτυχίες τους και τα σημαντικότερα προβλήματά τους.  Στόχος μας είναι να μιλήσουμε με όλα τα χωριά της Κεφαλονιάς.

Σήμερα , είχαμε τη τιμή και τη χαρά να συνομιλήσουμε με τον Μπάμπη Ρηγάτο, πρόεδρο των Καμιναράτων. Ένα χωριό που μας έχει εντυπωσιάσει για τη δράση του, τη νοικοκυροσύνη του, την αλληλεγγύη των κατοίκων του. Ένα χωριό με μεγάλη ιστορία που έχει δώσει φόρο αίματος στους αγώνες του νησιού μας και της πατρίδας για Ανεξαρτησία και Δημοκρατία. Είναι ένα ανυπότακτο χωριό..

Ο πρόεδρος του χωριού Μπάμπης Ρηγάτος μας μίλησε για το χωριό , την καθημερινότητά τους, μας αποκάλυψε γιατί οι Καμιναράδες είναι χορευταράδες και έθεσε τα προβλήματα του χωριού που παλεύουν να λύσουν …

Με την βοήθεια του Μάκη Λεκατσά ο οποίος αλωνίζει τα χωριά της Κεφαλονιάς θα κάνουμε ένα αφιέρωμα στα Καμιναράτα αρχίζοντας από τη συζήτηση με τον κ. Ρηγάτο. Τις επόμενες ημέρες θα σας παρουσιάσουμε ξεχωριστά θέματα του χωριού έτσι όπως επι τόπου τα παρουσίασε ο πρόεδρος.

Ακούστε την τηλεσυζήτησή του προέδρου των Καμιναράτων Μπάμπη Ρηγάτου με την Ελένη Χιόνη:

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις