Οικογένεια Nuzzo: Δεν ήρθαν εφέτος στην Κεφαλονιά αλλά δεν ξεχνούν το νησί μας

1526
Οικογένεια Nuzzo η πρώτη συνάντηση μετά 124 μέρες

Οι αγαπημένοι μας Ιταλοί φίλοι , η οικογένεια Nuzzo, δεν ήρθαν εφέτος για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Κεφαλονιά.

Η 4μελής οικογένεια πέρασε μεγάλη δοκιμασία στη διάρκεια της καραντίνας στην Ιταλία καθώς η πανδημία τους βρήκε διασκορπισμένους στα τέσσερα σημεία της Ευρώπης.

Για 124 ημέρες οι γονείς επικοινωνούσαν με τα παιδιά μέσω skype , με την καθημερινή αγωνία για την υγεία τους.

Εκείνη η σκοτεινή περίοδος για την Ιταλία πέρασε αφήνοντας πίσω της πολύ πόνο και αγωνία για την επόμενη ημέρα.

Οικογένεια Nuzzo η πρώτη συνάντηση μετά 124 μέρες

 Η οικογένεια Nuzzo δεν κατάφερει να έρθει εφέτος στην Κεφαλονιά. Ολο όμως αυτό το σιάστημα ανεβάζουν στο facebook φωτογραφίες απο τα προηγούμενα ταξίδια τους στο νησί μας ..

Με το που άρχισε η κυκλοφορία στην Ιταλία ο αρχηγός της οικογένειας και εθελοντής ρεπόρτερ του Kefaloniapress, Giuseppe, (Peppe για τους φίλους) , πήρε τη φωτογραφική μηχανή του για να αποθανατίσει την πόλη του τη Νάπολη μετά την καταιγίδα του κορονοϊού.

Μέσα σε αυτή λοιπόν την καταιγίδα ολοκληρώθηκε και το μεγάλο έργο κατασκευής του μετρό της Νάπολης. Μερικές στάσεις του είναι πραγματικά έργα τέχνης.  Θαυμάστε το μέσα από τις φωτογραφίες του Giuseppe Nuzzo. Τον ευχαριστούμε θερμά που πάντα μας έχει στο μυαλό του, πάντα σκέφτεται την Κεφαλονιά και φροντίζει να διατηρεί τους δεσμούς του με το νησί μας με ανταλλαγές αναμνήσεων…

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις