H αλήθεια είναι ότι το λιμάνι του Αη Νικόλα που φθάνεις στο Τζάντε από την Πεσσάδα δεν σε ενθουσιάζει σαν πρώτη εικόνα.. Που να φανταστείς όμως ότι δυο βήματα πιο πέρα από τη βαβούρα , τις φωνές και τις βάρκες βρίσκεται ένα εστιατόριο διαμάντι της διεθνούς γαστρονομίας με βραβεία και διακρίσεις!

Ρεπορταζ: Ελένη Δ. Χιόνη

Foodies των Επτανήσων και πάσης Ελλάδος, στο Τζάντε αξίζει να πάτε μόνο και μόνο για μια γευστική εμπειρία στο Nobelos!

Για την ακρίβεια , το Nobelos έχει όλο το πακέτο! Προνομιακή θέση εκεί που σκάει το κύμα, βαθιά σκιά από τα αιωνόβια πεύκα, μα πάνω από όλα έχει εκείνα τα υπέροχα χαμόγελα των ανθρώπων που το δημιούργησαν και όσων δουλεύουν σε αυτό.

Υπέροχα αλλά και γνώριμα χαμόγελα… Που σας ξέρω… που σας ξέρω…!

«Ελάτε να σας κακομάθουμε» ! Η υποδοχή στο εστιατόριο.

Α! Μάλιστα είναι οι πρωταγωνιστές του Ζακυνθινού διαφημιστικού της Levante Ferries!

Ακολουθεί πανικός με τις συστάσεις τις οποίες ανέλαβε ο πρόεδρος της Levante Ferries Γιώργος Θεοδόσης!

Ένα εστιατόριο που ο κάθε πελάτης γίνεται αμέσως ο πρωταγωνιστής της προσοχής τους και αισθάνεται μοναδικός.

Οικογένεια Νόμπελος Nobelos

Το Nobelos έχει μεγάλη ιστορία στον γαστρονομικό χάρτη της Ζακύνθου και της Ελλάδας. Μια ιστορία που έχει γραφτεί με πολύ κόπο, πολύ χρήμα, πολύ αναζήτηση σε ρετσέτες και προϊόντα του νησιού. Είναι η ιστορία μιας οικογένειας της οικογένειας Νόμπελος που απο παρατσούκλι έγινε ένα από τα πιο ισχυρά brand names στην ελληνική εστίαση με βραβείo στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα από το “FNL Best Restaurant Awards”  το 2020.

Αλέξανδρος ο σεφ :  “Να σας κακομάθουμε”

Αλέξανδρος – Σεφ : “Να σας κακομάθουμε” στη διαφήμιση της Levante Ferries

Σταμάτης ο μαιτρ : «Είμαστε πανέτοιμοι»

Σταμάτης “Είμαστε πανέτοιμοι” στη διαφήμιση της Levante Ferries

Το Nobelos Bio Restaurant στο Τζάντε, δεν είναι  «σαν μαγαζί Μυκόνου» αλλά είναι κοσμοπολίτικο . Δεν σε ζαλίζει με άζωτο για εφέ , χρησιμοποιεί το άζωτο για την έκπληξη και τη χαρά της παρέας.. Δεν σε αποπρασατολίζει με ονομασίες πιάτων και υλικών , σου προσφέρει τσιγαρίδια, χταπόδι, μπακαλιάρο , κρίταμο και κάπαρη τουρσί, φάβα ,σπανακόρυζο , ριγανάδα , ντόπια τυριά και ψάρια από τον ..κήπο τους.. Βλέπετε η θάλασσα βρέχει τον κήπο τους!

Ριγανάδα στο Nobelos

Τα πιάτα τους είναι αρωματισμένα με βότανα της περιοχής μαντζουράνα, βασιλικά, ρίγανη (όχι σαν του Αίνου αλλά με σπιρτάδα και αυτή).. Για αυτό άλλωστε κέρδισε και το αστέρι του FNL για την παραδοσιακή κουζίνα του.

Το σερβίρισμα έχει παιγνίδι… Ολες οι αισθήσεις σε εγρήγορση. Το μάτι απολαμβάνει τα χρώματα, η όσφρηση τα αρώματα, η γεύση τη νοστιμιά .. Τα πιάτα έρχονται το ένα μετά το άλλο σαν από αόρατο χέρι και δεν σταματάς τα ω! τα α! όχι μόνο για τις γεύσεις αλλά και για τα σκεύη σερβιρίσματος που είναι μια κουρλαμάδα!

Σε “μαξιλάρι” σερβίρεται η ταραμοσαλάτα στο Nobelos
Μπολάκι – αχινιός για γαύρο μαρινάτο

Το Nobelos Bio restaurant είναι η απόλυτη εμπειρία για όσους αναζητάνε αυθεντικές , Επτανησιακές γεύσεις .. Είναι μια εμπειρία η επικοινωνία με αυθεντικούς Ζακυνθινούς χαμογελαστούς ανθρώπους του που σε κάνουν να αισθάνεσαι μοναδικός με τη φροντίδα και την ευγένειά τους..

“Κρεμαστά” Τσιγαρίδια με μπακαλιάρο

Αν θέλετε ένα γεύμα που θα θυμόσαστε, ένα γεύμα- εμπειρία στις παραδοσιακές γεύσεις των Επτανήσων,  πάρτε το φέρυ από Πεσσάδα για Τζάντε και ντουγρού Nobelos !

Ξενάγηση με φωτογραφίες απο το https://www.nobelos.gr/

 

Οικογένεια Νόμπελος Nobelos

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις