Σύμφωνα με πληροφορίες (δεν υπήρξαν επίσημες ανακοινώσεις) 35χρονη τουρίστρια, επιβάτης θαλαμηγού,    επισκέφτηκε το νοσοκομείο Αργοστολίου στις 28 Αυγούστου , επειδή αισθανόταν αδιαθεσία . Και όντως βρέθηκε θετική.

Αυτό όμως που δεν ήξερε το Νοσοκομείο ήταν ότι και ο σύζυγός της είναι θετικός επίσης στον κορονοϊό , ο οποίος το ήξερε γιατί ήδη είχε κάνει τεστ σε άλλη περιοχή.  Δεν ενημέρωσε όμως κανέναν στο Νοσοκομείο με συνέπεια να βρεθεί και σε χώρους πέραν της περιοχής covid.

 Όταν έγινε γνωστό αυτό, ο διοικητής του Νοσοκομείου διέταξε αμέσως απολύμανση των χώρων που είχε επισκεφθεί ο σύζυγος.  Εν τω μεταξύ και οι δυο σύζυγοι έχεουν μεταφέρθηκαν για φιλοξενία στο ξενοδοχείο covid της Κεφαλονιάς όπου βρίσκονται μέχρι και σήμερα .

Υπενθυμίζουμε ότι τα εισαγώμενα κρούσματα απο παραθεριστές δεν καταγράφονται στα κρούσματα της Κεφαλονιάς αλλά στα γενικά στοιχεία των κρουσμάτων των πυλών εισόδου της χώρας. Στα κρούσματα της Κεφαλονιας που ανακοινώνονται κάθε βράδυ καταγράφονται μόνο τα κρούσματα που ζουν στο νησί.

(Στη φωτο ο χώρος υποδοχής ύποπτων κρουσμάτων covid 19 στο Νοσοκομείο Αργοστολίου)

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις