Αγία Ευφημία : Για άλλη μια φορά τα σπίτια πνίγηκαν στις λάσπες! Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση!

1199

Τα προβλήματα της Αγίας Ευφημίας με τη λάσπη κάθε φορά που βρέχει πόσο μάλλον μετά τον κυκλώνα, δεν έχουν τέλος. Και δύσκολα θα έχουν. Το ειρωνικό της υπόθεσης είναι ότι παραμονή του κυκλώνα άρχισε το έργο της Περιφέρειας για τα φράγματα προστασίας του χωριού..

Στην Αγία Ευφημία κινδύνεψαν άνθρωποι να πνιγούν στις λάσπες, άνθρωποι κολύμπησαν μέσα στη λάσπη για να σωθούν, στην Αγία Ευφημία δύτες πέσανε μέσα στη λάσπη για να σώσουν ανθρώπους.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Απαιτούνται ριζικές λύσεις στο χωριό , δεν γίνεται κάθε φορά να έχουμε τα ίδια και τα ίδια , χειρότερα και όλο πιο χειρότερα προβλήματα.

Ακούστε τι λένε οι άνθρωποι του χωριού

Ο κ. Βαλλιανάτος είδε το χάρο με τα μάτια σου σαν λάσπη να μπαίνει στο ένα μέτρο μέσα στο σπίτι του. Ο ίδιος έμεινε τρεις ώρες πάνω στη λεμονιά του μέχρι να τον βρει η Πυροσβεστική.

Μια ακόμα μαρτυρία του γνωστού ερευνητή – δύτη Μάκη Σωτηρόπουλου . Ο άνθρωπος που συμμετέχει σε  διασώσεις ακόμα και του Στρατου. Παρόλα αυτά κάθε φορά αυτά που βλέπει και ζει στην Αγία Ευφημία είναι και χειρότερα. Μεγάλη η αγανάκτηση. Ο Μάκης Σωτηρόπουλος αποκαλύπτει πως έχει αλλάξει εντελώς το τοπίο και η φυσική χωροταξία του χωριού, άλλαξε η παραλία, ο κόλπος, έπεσαν πλαγιές.. Η οικολογική καταστροφή απεριόριστη .

Φωτογραφίες απο τις βιβλικές καταστροφές στην Αγία Ευφημία. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτά που βλέπει το μάτι, δείτε τις φωτογραφίες.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις