Ο δημοσιογράφος Μάκης Νοδάρος σχολίασε ως εξής το νέο δελτίο τύπου του Δήμαρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου για την αγορά 37.500 μασκών σε τιμή προσαυξημένη κατα 350% !

Λυπάμαι πολύ που δήμαρχος Αργοστολίου εξακολουθεί να εκθέτει τον εαυτό του και να εκτίθεται στους συμπολίτες του στο ζήτημα της αγοράς μασκών μιάς χρήσης με τιμή 350% παραπάνω , από το κατάστημα του γιού του δημοτικού του συμβούλου .

Στην νέα δηθεν απάντηση που δίνει προσκομίζοντας έγγραφα όπως λέει , μόνο την αλήθεια δεν λέει . Κι αυτό διότι επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ της εφημερίδας DOCUMENTO (διάβασε εδω), καθώς από ΚΑΝΕΝΑ εγγραφο επίσημο δεν συνάγεται ότι ο Δήμος Αργοστολίου ζήτησε και έλαβε επίσημα από τα Πλαστικά Θράκης προσφορά γιά την αγορά 37.500 μασκών μιάς χρήσης .(Δες εδω)

Οι ΟΤΑ δεν αποτελούν “μπακάλικα” για να κάνουν αγορές χωρίς παραστατικά . Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία και τον κανονισμό για τους ΟΤΑ , όταν πρόκειται να γίνει μία αγορά , προηγείται η δημοσίευση εκδήλωσης ενδιαφέροντος , ακολουθούν οι προσφορές από τους ενδιαφερόμενους προμηθευτές και στο τέλος η επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς από την Οικονομική Επιτροπή . ΟΛΑ ΓΡΑΠΤΑ και περασμένα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Οπως ακριβώς έκανε ο δήμος Περιστεριου με βάση το έγγραφο που σας επισυνάπτω . DIAYGEIA DHMOS PERISTERIOY

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 37.500 ΜΑΣΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ;

Με εκτίμηση

ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ DOCUMENTO
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις