Κοσμοσυρροή σήμερα στον Αίνο – ΙΧ κατεβαίνουν την πλαγιά για να γλυτώσουν τα πρόστιμα

5323

Όπως σας ενημερώσαμε με προηγούμενη ανάρτηση σήμερα δημιουργήθηκε πραγματικό κομφούζιο στον Αίνο. Ο καλός καιρός και το χιόνι ήταν ισχυρά κίνητρα για δεκάδες οικογένειες και παρέες να ανέβουν στο Βουνό να απολαύσουν το πρώτο χιόνι στον Αίνο. Ξέχασαν όμως ότι βρισκόμαστε σε συνθήκες lockdown και οι μετακινήσεις είναι περιορισμένες.

Ελάχιστοι είναι οι οδηγοί που βάζουν αλυσίδες όταν πάνε στον χιονισμένο Αίνο. Με συνέπεια ένας από αυτούς να κολλήσει στο χιόνι και κάλεσε την Πυροσβεστική να τον ξεκολλήσει. Δεν θυμήθηκε ότι η Πυροσβεστική ανήκει στη πολιτική προστασία και το τηλεφώνημα για ατύχημα σε συνθήκες περιορισμού των μετακινήσεων σημαίνει συναγερμός στο σύστημα.

Έτσι κινητοποιήθηκε η Αστυνομία.  Καπάκι άρχισαν να ανεβαίνουν στα social media και οι πρώτες φωτογραφίες με εκδρομείς. Αγνοείτε ότι η Πολιτική προστασία παρακολουθεί τα social media;

Ανέβηκε λοιπόν η Αστυνομία στον Αίνο και στον Αγιο Λευτέρη συνάντησε ,το προσκύνημα του Αγίου, η κατάσταση από την ουρά των αυτοκινήτων. Κάποιοι οδηγοί για να αποφύγουν το πρόστιμο έκοψαν κάθοδο από την πλαγιά (δείτε τις φωτο), κάποιοι άλλοι είχαν ανέβει πολύ ψηλά στον Αίνο περιμένοντας να φύγει η Αστυνομία με κίνδυνο αποκλεισμού τους αν άρχιζε η χιονόπτωση.

Δυστυχώς σε πολλά αυτοκίνητα ήταν και μικρά παιδιά.

Πόσα πρόστιμα «έπεσαν» θα το μάθουμε επίσημα αύριο. Ευτυχώς η Αστυνομία αποχώρησε πριν σουρουπώσει και έτσι όλα τα αυτοκίνητα κατέβηκαν χωρίς να προκληθεί ατύχημα.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. Αφού όταν πήγε ο Μητσοτάκης Πάρνηθα είχε βγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και είπε ότι επιτρέπεται η άθληση στα βουνά εντός της ίδιας περιφέρειας
    Η αστυνομία γιατί έγραφε;; Δεν ισχύουν παντού τα ίδια;;

Comments are closed.