ΙΘΑΚΗ – Ευχαριστήριο για την φροντίδα τραυματία τροχαίου

148

Αντιγράφουμε απο το facebook του Δημήτρης Δέτσιμας και αφορά ευχαριστήριο για την φροντίδα του νεαρού που τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Ιθάκη:

Εκ μέρους της οικογένειας του Διονύση Τριτσαρολη θέλουμε όλοι να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τη ιατρό μας κ Αναστασία Σκαρμεα ,και τον σύζυγό της κ Ανδρόνικο Ανδριάνατο οι οποίοι αντιμετώπισαν με όλες τους τις δυνάμεις ,μέσα στο δρόμο το δύσκολο περιστατικο .
Επίσης θερμά ευχαριστούμε τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας κ Γεωργιο Παξινο για τον τέλειο συντονισμό για την μεταφορά του παιδιού με το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Κεφαλλονιάς ,καθώς και για το έντονο ενδιαφέρον του .
Ευχαριστούμε θερμά τον ιατρό κ Νικόλαο Μαμιδα που συνόδευσε το παιδί μας στην Κεφαλλονιά χωρίς να το αφήσει από τα μάτια του.
Η μεταφορά έγινε με το σκάφος του ήρωα Μπάμπη Ζαχαράτου με καιρικές συνθήκες τρομερά αντίξοες έως επικίνδυνες.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς για την αμεσωτατη παροχή ιατρικής βοήθειας.
Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που με τα τηλεφωνήματα και μηνύματα σας είσαστε κοντά μας αυτές τις δύσκολες για μας ώρες .

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις