Η 54m θαλαμηγός Ariela , άνοιξε σήμερα το yachting της σεζόν στην Κεφαλονιά

479

Η υπερπολυτελής θαλαμηγός Αriela η πρώτη που δένει φέτος στο μπαστούνι και ξεκινάει τη καλοκαιρινή της σεζόν στα ελληνικά νησιά και τη Μεσόγειο με ξεκίνημα απο το Αργοστόλι με το πρώτο της ταξίδι να ξεκινάει το πιο πιθανό μέσα στην εβδομάδα ανοίγοντας ουσιαστικά τη φετινή σεζόν  του yachting  στην Κεφαλλονιά.

ΘΑΛΑΜΗΓΟΣ ARIELA – O καπετάνιος (δεύτερος απο αριστερά) και μέλη του πληρώματος στο Αργοστόλι
Η  θαλαμηγός  ‘Ariela’ έχει  μήκος 54.3 μ  και  κατασκευάστηκε από την Amels στην Ολλανδία στο ναυπηγείο του Vlissingen,και  παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της το 2011. Το εσωτερικό του σκάφους σχεδιάστηκε από τη Laura Sessa Romboli.
Τροφοδοτείται από 2 MTU (16V 2000 M70) 2.000hp πετρελαιοκινητήρες και αναπτύσσει   τελική ταχύτητα 15 κόμβων και  υπηρεσιακή οικονομική   ταχύτητα  κρουαζιέρας  13 κόμβους.  Με δεξαμενές καυσίμου 115.000 λίτρων, έχει μέγιστη εμβέλεια 4.500 ναυτικών μιλίων με ταχύτητα  13 κόμβων .   Οι δεξαμενές νερού της αποθηκεύουν περίπου 17.000 λίτρα γλυκού νερού.

Η διαμόρφωση εσωτερικού χώρου της Ariela έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί άνετα έως και 12 άτομα τη νύχτα σε 6 καμπίνες, που περιλαμβάνουν μια κύρια σουίτα, 3 διπλές καμπίνες και 2 διπλές καμπίνες.  Είναι επίσης ικανή να μεταφέρει έως και 12 πληρώματα στο πλοίο για να εξασφαλίσει μια χαλαρή εμπειρία πολυτελούς γιοτ.

H θαλαμηγός ARIELA είναι charter 5* με εβδομαδιαίο μίσθωμα 100.000€ με επιπλέον τα καύσιμα. Πέρασε τον χειμώνα της στη μαρίνα της Genova (Ιταλία).

Ας ευχηθούμε  καλή  καλοκαιρινή σεζον και στο yachting  που είναι και αυτό ένα   σημαντικό κομμάτι της τουριστικής οικονομίας της Κεφαλλονιάς  κσι της Ιθάκης.
ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ ΛΙΖΗΣ
Η Ariela στο λιμάνι Αργοστολίου στις 23/5/2021
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις