Σήμερα η μεγάλη κάθοδος ελλήνων τουριστών στο Πόρο με το ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ της Levante Ferries

2025

Σήμερα 26 Ιουλίου το λιμάνι του Πόρου υποδέχτηκε τη πρώτο κύμα Ελλήνων τουριστών με το ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ της Levante Ferries. Αρκετά καταλύματα όπως μαθαίνουμε θα λειτουργήσουν εφέτος κυρίως με Έλληνες οδικούς τουρίστες , όχι μόνο του Κοινωνικού Τουρισμού.

Η συνεχής προβολή του νησιού μας σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας , με την διαφήμιση του 11880 αποδίδει και στην Κεφαλονιά όπως και στη Ζάκυνθο. Ελπίζουμε και στο Θιάκι.

Είναι απίστευτο που κανείς τοπικός φορέας δεν διαφημίζει το νησί μας  για την προσέλκυση Ελλήνων τουριστών πάρα μόνο η Levante Ferries.

Όπως άλλωστε και το 2020. Οι Έλληνες τουρίστες που κατέκλυσαν το νησί μας και έσωσαν κάποιες περιοχές κατα δηλώσεις τους είχαν έρθει από τη διαφήμιση της Levante Ferries.

√ Ευχαριστούμε πολύ τον Αναγνώστη μας Στέφανο απο τον Πειραιά για το ρεπορτάζ της άφιξής του. Ευχόμαστε να περάσει υπέροχα στο νησί μας και αυτός και όλοι όσοι μας επισκέπτονται.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. Καλό θα ήταν να διατηρούνται σε χαμηλό επίπεδο οι τιμές σε παραλίες με ξαπλώστρες που παντού πληρώνεις ενώ ακόμα και στην Σαντορίνη είναι ελεύθερες με ότι κατανάλωση κάνεις.

Comments are closed.