ΛΙΜΑΝΙ ΣΑΜΗΣ – Η μεγάλη φυγή Νο 2

4664

Κυριακή 22Αυγούστου, η μεγάλη φυγή των Ελλήνων τουριστών ολοκληρώνεται σήμερα από τα δυο λιμάνια της Κεφαλονιάς : Πόρο και Σάμη με τα φέρι μποτ της Levante Ferries.

Το ρεπορταζ που ακολουθεί είναι από το λιμάνι της Σάμης όπου το ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ της Levante Ferries ,  επιβιβάζει τους επιβάτες για Πάτρα. Κυριολεκτικά ένας άθλος τόσο από το πλήρωμα του πλοίου όσο και από τους Λιμενικούς της Σάμης.

Ο κόσμος πολύς , η ζέστη αφόρητη, όλοι ανυπόμονοι να επιβιβαστούν αλλά ο έλεγχος πρέπει να γίνει.  Με υπομονή και ευγένεια στελέχη και Λιμενικοί του Λιμεναρχείου Σάμης ,  απευθύνονται στους επιβάτες, διευκολύνοντάς τους στην γρήγορη επιβίβαση. Η επιβίβαση με την καθοδήγησή τους γίνεται με απόλυτη τάξη και ασφάλεια.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ – ΚΑΠΕΤΑΝΙΙΟΣ “ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ” της LEVANTE FERRIES

Ο καπετάνιος του ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Χρήστος Μωραϊτης έχει κατέβει στο λιμάνι για να συνδράμει και αυτός στην οργάνωση της επιβίβασης των αυτοκινήτων και των επιβατών.

Αγγελική ΒΟΥΤΣΙΝΑ πρακτορείο Levante Ferries

Παρούσα και η Αγγελική Βουτσινά που εργάζεται στα εκδοτήρια της Levante Ferries σε άμεση ετοιμότητα για τυχόν προβλήματα της τελευταίας στιγμής.

Οι υποδομές όμως του Λιμανιού για τις υπηρεσίες προς τους επιβάτες είναι ανύπαρκτες. Το έχουμε αναδείξει σε πολλά ρεπορταζ μας. Δεν υπάρχει ένα επαρκές στέγαστρο για τους ανθρώπους που είναι στην αναμονή, δεν υπάρχουν δημόσιες τουαλέτες.

Σκληρές συνθήκες και υπερένταση για όλους όσους αυτό το διάστημα εργάζονται στα Λιμάνια και στην Ακτοπλοΐα.  Μεγάλες και οι ευθύνες τους. Κυρίως για να τηρηθούν τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας αλλά και για την τελευταία εικόνα που θα πάρει ο τουρίστας από το νησί μας, από τα νησιά..

 Ενα “ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που επισκεφτήκατε την Κεφαλονιά”,  με ένα δροσερό , αληθινό χαμόγελο , είναι αυτό που πρέπει να πάρει ο κάθε επισκέπτης του νησιού μας στην έξοδό του.

Η  διαφήμιση της Κεφαλονιάς από την Levante Ferries από την αρχή της σεζόν σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια γέμισαν το νησί μας με ελληνες τουρίστες προσφέροντας τα μέγιστα στην οικονομία της τοπικής κοινωνίας. H διαφήμιση θα “τρέχει ” έως το τέλος Σεπτεμβρίου. Τα σχέδια του προέδρου της εταιρίας Γιώργου Θεοδόση για το 2022 ήδη έχουν αρχίσει…

Καλό χειμώνα με Υγεία!

ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

√ Περισσότερες φωτογραφίες :

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. Την Παρασκευή 13 Αυγούστου που επέστρεψα με την οικογένεια μου από το νησί δεν πραγματοποιήθηκε κανένας έλεγχος στα πιστοποιητικά εμβολιασμου

Comments are closed.