ΖΑΚΥΝΘΟΣ- Σαν “πλωτή γέφυρα” λειτουργεί η Levante Ferries στα δρομολόγια Ζάκυνθος Κυλλήνη

450 ΙΧ σήκωσε η Levante Ferries απόψε από Ζάκυνθο! (Φωτό & βίντεο)

2041

Πλωτή γέφυρα θα ήταν η φράση που θα χαρακτήριζε την Levante Ferries η οποία εκτελεί τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Ζακύνθου Κυλλήνης.

Τα δύο παράλληλα αποψινά (Κυριακή 22 Αυγούστου 2021) τελευταία δρομολογια, σήκωσαν 450 ΙΧ αυτοκίνητα και αριθμό από φορτηγά και λεωφορεία (200 μέτρα). Οι επιβάτες ήταν 1500.

Η ρυθμική και πετυχημένη διαφήμιση του 11880 με προσωπική δουλειά του Γιώργου Θεοδόση, δημιούργησε μεγάλο ρεύμα στην τουριστική κίνηση του νησιού, με απερίγραπτο αριθμό επισκεπτών και τεράστια οφέλη για τη Ζάκυνθο. Σημειωτέον ότι πριν λίγες μέρες λίγο έλειψε να ξεμείνει η Ζάκυνθος από πόσιμο νερό.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η Levante Ferries έχει στα σχέδια της, την δρομολόγηση ακόμη μεγαλύτερου πλοίου στο νησί.
Το μεγάλο πρόβλημα που πάει πίσω την ανάπτυξη, και τις δράσεις εξωστρέφειας είναι ο λιμενοβραχίονας του Αγίου Διονυσίου.

Οι αφιξοαναχωρήσεις των πλοίων είναι μαρτυρικές για τους επιβάτες και τους οδηγούς αφού για να αδειάσει ένα πλοίο μπορεί να θέλει και 40 λεπτά ανάλογα το φορτίο.
Το πρόβλημα μεταφέρεται και στην παραλιακή ζώνη η οποία μπλοκάρει ασύστολα.

Το νησί θέλουμε να φύγει μπροστά, αλλά χρειάζονται υποδομές και αυτές κάποιος δημόσιος λειτουργός πρέπει να τις σχεδιάσει.
Ποιος;;;

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις