Η θαλαμηγός SYNTHESIS του 43χρονου δισεκατομμυριούχου Mark Scheinberg, στο Αργοστόλι

985

Η υπερπολυτελής θαλαμηγός SYNTHESIS, 74m,  ναυπηγήθηκε από την Amels Yachts, κόστισε 100 εκατομμύρια δολάρια και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της το 2021.

Το γιοτ σχεδιάστηκε από τον Tim Heywood, τροφοδοτείται από κινητήρες της Caterpillar με τελική ταχύτητα 17 κόμβοι . Η εμβέλεια ταξιδιού είναι πάνω από 4.500nm ενώ μπορεί να φιλοξενήσει 12 επισκέπτες και 13 άτομα πλήρωμα..

Ιδιοκτήτης της θαλαμηγού είναι ο 47χρονος Mark Scheinberg.

Ο Mark Scheinberg (γεννημένος το 1973) 47 ετων [ είναι Ισραηλινοκαναδός επιχειρηματίας και επενδυτής σε διάφορους τομείς συμπεριλαμβανομένων ακινήτων και πολυτελούς φιλοξενίας.

Mark Scheinberg

Το 2001 ο Scheinberg ίδρυσε το PokerStars με τον πατέρα του Isai Scheinberg , προγραμματιστή υπολογιστών. Κατά τη θητεία του ως Διευθύνων Σύμβουλος, το PokerStars έγινε η μεγαλύτερη επιχείρηση online πόκερ στον κόσμο και φιλοξενούσε τη μεγαλύτερη σειρά online τουρνουά στον κόσμο, αποκτώντας το εμπορικό σήμα Full Tilt Poker το 2012.

Οι επενδύσεις του Scheinberg σε ακίνητα περιλαμβάνουν ένα μερίδιο στη συλλογή σκαφών Ritz-Carlton, ένα ιστορικό ξενοδοχείο της Μαδρίτης και ένα πολυτελές θέρετρο στην Κόστα Ρίκα.

Με προσωπική περιουσία 5δις δολάρια βρίσκεται στη 574 θεση στη λίστα Forbes των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο .

Ο Scheinberg ζει στο Isle of Man της Αγγλίας και το Μάρτιο του 2020 ίδρυσε μαζί με την οικογένειά του The Scheinberg Relief Fund, για να αντιμετωπίσει τον άμεσο αντίκτυπο του COVID-19. Με κατανομή 50 εκατομμυρίων δολαρίων, υποστηρίζει οργανισμούς και πρωτοβουλίες σε τοποθεσίες όπου η οικογένεια έχει μια επιχείρηση προσωπικής παρουσίας.

 

Μάκης Λεκατσάς

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις