Περί παραβατικότητας : Μια βόλτα απο τον Περιφερειακό Αργοστολίου

1613

Αγαπητοί του πρες,

Εχετε αμελήσει να ασχοληθείτε με τον περιφερειακό του Αργοστολίου. Ο Περιφερειακός δρόμος του Αργοστολίου ο πιο πολυσύχναστος και με πολύ μεγάλο κυκλοφοριακό φορτίο εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες οδηγούς που διέρχονται και χρησιμοποιούν τον δρόμο για ταχύτερη και ασφαλή μετακίνηση , έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο πάρκινγκ αυτοκινήτων και φορτηγών .

Είναι ο δρόμος που εξυπηρετεί την πρόσβαση στη ΒΙΠΕ και απορροφά μεγάλο κυκλοφοριακό φορτίο ενώνοντας το αεροδρόμιο και την τουριστική περιοχή της Λασσης με την υπόλοιπη Κεφαλονιά εκτονώνοντας την κίνηση και το μποτιλιάρισμα από το κέντρο του Αργοστολίου .

Σήματα απαγόρευσης κυκλοφορίας υπάρχουν και στις δυο πλευρές του δρόμου αλλά κανείς δεν τα λαμβάνει υπόψη του αδιαφορώντας αν εκεί που παρκάρει υπάρχει σχολείο με παιδιά βεβαίως.

Ο άξονας επιβαρύνεται καθημερινά τις ώρες προσέλευσης των μαθητών των δυο Λυκείων που κατασκευάστηκαν τα τελευταία χρόνια με συνέπεια να δημιουργούνται κίνδυνοι ατυχήματος απο τα οχήματα που έχουν παρκάρει έξω από το σχολικό συγκρότημα .

Η φιλοσοφία και η λειτουργία χρήσης του περιφερειακού είναι να εκτονώνει και να βοηθάει τον πολίτη να μπορεί να μετακινείται γρήγορα και την Πόλη να ανασαίνει από την κίνηση και όχι να μετατρέπεται σε ΠΑΡΚΙΓΚ ακόμα και έξω από Σχολεία .

Ευχαριστω για τη φιλοξενία.

ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΣ

Μετά το εμαιλ του Αναγνώστη μας φωτογραφίσαμε τον Περιφερειακό ο οποίος όντως έχει μετατραπεί σε ένα μεγάλο πάρκινγκ .

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις