Τέλος Σεπτέμβρη αλλά θαλαμηγός με δισεκατομμυριούχο είναι στο Αργοστόλι

2925

Πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει εφέτος με τις θαλαμηγούς. Προφανώς λόγω της καραντίνας καθυστέρησαν οι διακοπές και έτσι χάρη και στον καλό καιρό οι θαλαμηγοί ακόμα αρμενίζουν στα Ελληνικά πελάγη. Η Κεφαλονιά είναι στν χάρτη των επισκέψεων μεγιστάνων με τις θαλαμηγούς τους.

Τελευταίες ημέρες του Σεπτέμβρη σήμερα και η θαλαμηγός VIVA βρίσκεται στον κόλπο του Αργοστολίου σε αναμονή του ιδιοκτήτη της και των φιλοξενούμενών της.

Οπως διαπιστώνετε απο τις φωτογραφίες μας το πλήρωμα ετοιμάζει το σκάφος , στρώνει τραπέζια και κυρίως το ελικόπτερο όπου κάποια στιγμή θα τον μεταφέρει απο το αεροδρόμιο στη θαλαμηγό.

Το super yacht Viva εχει μήκους 94,0μ.και κατασκευάστηκε στα ROYAL FEADSHIP στην Ολλανδία και παρέδοθηκε το 2021.

Με μήκος 94μ και πλατος 13.6μ στην κατάταξη των μεγαλύτερων σκαφών αναψυχής στον κόσμο, το Viva superyacht αναφέρεται στην 79ο θεση .

Το γιοτ τροφοδοτείται από κινητήρες MTU. με τη μέγιστη ταχύτητα της να ειναι είναι 20 κόμβοι. και με εμβέλεια ταξιδιού άνω των 5.000 ναυτικών μιλίων και μπορεί να φιλοξενήσει 14 επισκέπτες και πλήρωμα 18 ατόμων .και διαθέτει ελικοδρόμιο και ελικόπτερο στη διάθεση του ιδιοκτήτη ο οποιος σύμφωνα με πληροφορίες ειναι δισεκατομμυριούχος των ΗΠΑ .

ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις