Οι δυο κόσμοι του Νοσοκομείου Αργοστολίου..

1398

Αυτό το δενδράκι στα ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ του Νοσοκομείου Αργοστολίου έχει τη δική του ιστορία..  Ξεριζώθηκε από τον ΙΑΝΟ πριν ένα χρόνο, το βρήκε στο δρόμο της μια Νοσηλεύτρια του τμήματος , της άρεσε πολύ και το πήγε στα ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ.

Από τότε το δενδράκι στολίζεται στο πνεύμα κάθε εποχής.. Το καλοκαίρι με γαλάζιους φιόγκους, τα Χριστούγεννα με τα λαμπάκια, το Πάσχα με λαγουδάκια.. Σήμερα το πετύχαμε σε mood Halloween! Αμερικανιά !! Προσέξτε τη λεπτομέρεια στα γλυκοκολόκυθα.. τα έχουν ζωγραφίζει ρολόγια με τρείς διαφορετικές ώρες που είναι η ώρα αρχής της κάθε βάρδιας…

Αυτό το δενδράκι είναι η παρηγοριά τους, η ανάσα στην ένταση της δουλειάς. Μια κλεφτή ματιά να του δώσουν αρκεί για να πάρουν δύναμη..

Είναι το δικό τους δένδρο της Δύναμης…

Αυτά στο ισόγειο.. στα ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ .. Εκεί που οι εργαζόμενοι στολίζουν τον χώρο τους γιατί τον σέβονται και τον εκτιμάνε..

Μερικά σκαλούνια πιο πάνω αλλάζει το … κλίμα…  Τώρα «ζωγραφίζει» η πολιτική στην Υγεία..

Στον πρώτο όροφο , ακριβώς έξω από την κλινική covid , υπάρχει αυτός ο τεράστιος κάδος που χρησιμεύει για να μαζεύει νερό που στάζει από το ταβάνι… τοκ τοκ , τοκ τοκ ..

Ακουστε:

Δεν πιστεύω να είναι νερό απο τον “Μπάλλο”, στον πρώοτ όροφο ειναι.. Κάτι σωλήνας θα έχει σπάσει.. Τοκ τοκ .. στάζει η οροφή .. τοκ τοκ..

Αυτή ειναι η πολιτική στην Υγεία, στις δομές υγείας, στους νοσηλευόμενους, στους γιατρούς και τους νοσηλευτές.. Ταβάνια που στάζουν.. Αδιαφορία που ..υπερχειλίζει!!

Δυο κόσμοι, δυο αντιλήψεις …μηδέποτε συναντούμενες…  Τοκ Τοκ

Ε.Χ.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις