“Φαντάσματα” ανάβουνε τσι νύχτες τα φώτα στο έρημο πρώην Θηλέων Αργοστολίου ;

1465

Κλειστό από τον Φεβρουάριο του 2014 που κρίθηκε ακατάλληλο λόγω των σεισμών. Εφτά (7) χρόνια μετά παραμένει στην ίδια κατάσταση..  Αναφερόμαστε στο πρώην Θηλέων Αργοστολίου που είναι κλειστό ως σεισμόπληκτο..

Τρόπος του λέγειν κλειστό. Γιατί όπως βλέπετε στις φωτογραφίες τις τελευταίες βραδιές άρχισε μυστηριωδώς να φωταγωγείται.. Ποιος ανάβει τα φώτα; Ποιος πληρώνει τα φώτα εφτά χρόνια;

Αίθουσές του έχουν διαρρηχτεί και -σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής – τη νύχτα γίνονται καταφύγιο πολλαπλών χρήσεων και δράσεων.

Και όλα αυτά στην καρδιά τ’ Αργοστολιού. Λίγα βήματα από την Πλατεία, το Δημαρχείο, το Θέατρο..το Δικαστικό Μέγαρο.

Ένα κτίριο ρημάζει.. ένα δημόσιο κτίριο έχει εγκαταλειφθεί χωρίς σχέδιο για το μέλλον του.. Ένα κτίριο στην καρδιά της πόλης που πρόσφατα άρχισε να κατοικείται από φαντάσματα που αναβοσβήνουν τα φώτα.. Μπορεί κάποιο απο τα λαμπρά δημόσια μυαλά να σκέφτηκε να το φωταγωγεί κάθε βράδυ για να φεύγουν τα φαντάσματα..

Αναζητούνται ghost busters να ησυχάσει η γειτονιά.

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. Αργοστολιώτης της διασποράς 5/11/21 Είναι πράγματι εξοργιστική η αδιαφορία των αρμοδίων για την εγκατάλειψη δημοσίων κτιρίων.Αναρωτιέμαι, δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες για μηχανικούς και εργολάβουν που έκτισαν τα κτίρια όπως σχολεία, λαικές κατοικίες ακόμη και το μουσείο που έγιναν άχρηστα από τους όχι και πολύ μεγάλους σεισμούς του 2014; γιατί οι κατοικίες έχουν μείνει άθικτες παρ ότι έχουν γίνει σεισμοί από το 1953 πολύ μεγαλύτεροι; Ευχαριστώ.

Comments are closed.