Ευχαριστίες προς το Γενικό Νοσοκομείο Αργοστολίου και το ΕΚΑΒ

1277

ΠΡΟΣ: Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας /ΕΚΑΒ
ΤΕΠ, Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα, Εργαστήριο Βιοπαθολογίας,
Παθολογική κλινική, Αναισθησιολογικό τμήμα
Αργοστόλι 27/12/21
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τα συγχαρητήρια μου προς τους συναδέλφους του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας, και συγκεκριμένα στους παθολόγους κυρία Δαφνου Φωτεινη, κύριο Χριστοδουλάκη Γεώργιο, κύριο Κουρούκλη Αντώνιο. Στους νεφρολόγους κυρία Κοκκίνου Βασιλική, κύριο Γιαννάτο Ευάγγελο. Στους ακτινολόγους κυρία Γιάκα Ελένη, κυρία Αρδαβάνη Αναστασία. Στους μικροβιολόγους κυρία Κούκια Ελευθερια, κυρία Ζαχαράτου Δήμητρα. Στον καρδιολόγο κύριο Δρόσο Δημοσθένη. Στην γαστρεντερολόγο κυρία Στρίκη Αθανασία, και τέλος τον αναισθησιολόγο του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών ο Άγιος Ανδρέας κύριος Χρήστος Γεωργακόπουλος για τις προσπάθειες και τον τρόπο που αντιμετώπισαν την πολύ κρίσιμη κατάσταση της υγείας του πατέρα μου Δημήτριου Ψαρρού που δυστυχώς απεβίωσε.

Εγκάρδιες ευχαριστίες στους ειδικευόμενους ιατρούς της παθολογικής κλινικής για τα άμεσα αντανακλαστικά και το αίσθημα ευθύνης τους.
Η επιστημονική κατάρτιση των ιατρών , ο ζήλος, η ευγένεια τους και κυρίως την ανθρωπιά και το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν για τους ασθενείς είναι πραγματικά αξιέπαινες.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζει επίσης όλο το νοσηλευτικό προσωπικό, τόσο στο τμήμα επειγόντων περιστατικών όσο και στην παθολογική κλινική, που με την ευγενική και επαγγελματική συμπεριφορά του, από την πρώτη στιγμή φρόντισε με τον καλύτερο τρόπο τον νοσηλευόμενο πατέρα μου, εξασφαλίζοντας αξιοπρεπείς συνθήκες νοσηλείας, καθώς και το εργαστηριακό προσωπικό για την διεξαγωγή των εξετάσεων του .

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω βαθύτατα το ΕΚΑΒ Αργοστολίου για την άμεση ανταπόκριση και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν στην περίπτωση της διακομιδής και φροντίδας του πατέρα μου.
Θα ήταν ηθικό έλλειμμα αν δεν αναφερθώ στην ανάγκη διαρκούς και επαρκούς λειτουργίας του νοσοκομείου που αποτελεί πυρήνα της υγείας του νησιού μας, τόσο σε στελέχωση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού όσο και σε κτηριακή αποκατάσταση.

Θεωρώντας ότι τίποτα δεν πρέπει να είναι δεδομένο, θα πρέπει όλοι να συμβάλλουμε με λόγια και πράξεις στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Σας εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές και ένα νέο έτος γεμάτο υγεία και όμορφες στιγμές στη ζωή σας.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Λάμπρος Ψαρρός
Ιατρός

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις