Παραμονή  τ’ Αη Βασιλιού σήμερα με έναν θαυμάσιο ανοιξιάτικο καιρό . Μικροί και μεγάλοι  κατέβηκαν στην κέντρο του ανοιξιάτικου και λαμπερού  Αργοστολιού για να απολαύσουν την υπέροχη ημέρα αλλά και για να κάνουν τις τελευταίες αγορές για την Πρωτοχρονιά .

Ομάδες παιδιών τραγουδούσαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα .. τα είπαν και στους Αναγνώστες μας!

Η σημερινή ημέρα όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή είναι η  χαρά των μικρών παιδιών που περιμένουν το δώρο που θα τους φέρει ο Άγιος Βασίλης .

Περπατήσαμε σε όλο το ιστορικό  κέντρο του Αργοστολίου , διαπιστώσαμε ότι υπήρχε ικανοποιητική εμπορική κίνηση ,  όπως μας είπαν και καταστηματάρχες , ενώ όλα οι καφετέριες ήταν γεμάτες.

Ο Άγιος Βασίλης έκανε την εμφάνιση του πάνω στο έλκηθρο πετώντας καραμέλες και σοκολάτες στους μικρούς  και πολλοί έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του .

Η χαρά και η αισιοδοξία για το 2022  ήταν διάχυτη  στις ευχές που έδωσαν πολιτικά πρόσωπα του νησιού μας και απλοί  πολίτες με μια ευχή  όμως να είναι η πιο σημαντική , να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την πανδημία του κορονοϊού και να μπορέσουμε να ζήσουμε ελεύθεροι , χωρίς τους περιορισμούς που επιβάλει η παγκόσμια πανδημία που έχει πλήξει όλο τον πλανήτη τα δυο τελευταία χρόνια.

Εκτός απο τους πολίτες που ευχήθηκαν στην κάμερα του kefaloniapress, ευχήθηκαν στους Αναγνώστες μας και οι :Σπύρος Γαλιατσάτος, Θόδωρος Γαλιατσάτος, Σπύρος Πεφανης Διονύσης Τρωιανος, Σταύρος Σπάθης,  Παναγής Δρακουλόγκωνας,  Γεράσιμος Τιμοθεατος.

Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΟΠΗ σε όλους .

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ με τους αγαπημένους σας!

ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

Περισσότερες φωτογραφίες

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις