Ο Βαγγέλης Σπυράτος του IL BORGO πέρασε στην πρώτη φάση του Master Chef

1690

Άρωμα Κεφαλονιάς είχε χθεσινό επεισόδιο του MasterChef αφού ένα δικό μας παιδί βρέθηκε στις auditions του  και πήρε την πολυπόθητη λευκή ποδιά.

Πρόκειται για τον Βαγγέλη Σπυράτο, ιδιοκτήτη και σεφ του εστιατόριου ΙL Borgo στο Κάστρο, γιo της Αγγελικής και του Βασίλη Σπυράτου, για χρόνια προϊσταμένου του Τεχνικού Τμήματος στον ΟΤΕ Αργοστολίου.

Ο Βαγγέλης που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο της εκπομπής ότι  πέρασε στην επόμενη φάση, σπούδασε αρχικά Φυσική αλλά μετά ασχολήθηκε με την  αθλητική δημοσιογραφία και για χρόνια εργάστηκε  στο αθλητικό τμήμα του τηλεοπτικού σταθμού SKAI. Η μεγάλη του αγάπη όμως ήταν πάντα η μαγειρική και σε αυτήν κατέφευγε όταν ήθελε να ξεκουραστεί και να αποφορτιστεί από την καθημερινότητα του.

Όταν η οικογένεια του άνοιξε το φημισμένο πλέον εστιατόριο ΙL BORGO στο Κάστρο, ο Βαγγέλης ένοιωσε ότι επιτέλους ήρθε η ώρα να κυνηγήσει το όνειρο του. Δουλεύει τα καλοκαίρια στο οικογενειακή επιχείρηση αλλά  γράφεται ταυτόχρονα   στην διάσημη σχολή LE MONDE, από την οποία αποφοιτά με άριστα και υποτροφία για το EUROCHEF. Ένα πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην υψηλή γαστρονομία που προσφέρει  εκπαίδευση ευρωπαϊκού επιπέδου.

Εστιατόριο ΙL BORGO στο Κάστρο

Στην κάμερα του Breakfast@Star ο 41χρονος Βαγγέλης  αποκάλυψε ότι τη δήλωση συμμετοχής στο MasterChef την έκανε ο αδερφός του γιατί ο ίδιος δεν επρόκειτο ποτέ να βρεί το θάρρος για  κάτι τέτοιο, επειδή είναι χαμηλών τόνων χαρακτήρας και νοιώθει άβολα με την δημοσιότητα.

Το kefaloniapress εύχεται στον Βαγγέλη Σπυράτο καλή επιτυχία και στις επόμενες φάσεις του διαγωνισμού και γιατί όχι να τον καμαρώσουμε νικητή!!!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις