ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ : Μια θαυμάσια φέτα που δεν δικαιούται το όνομα αλλά έχει τη χάρη

1088

Ο Σύνδεσμος Οινοποιών Κεφαλονιάς στη πρώτη του κιολας δράση συνδέει το κρασί με τη γαστρονομία της Κεφαλονιας όχι μόνο μέσα απο γεύματα αλλα και με επίσκεψη σε τοπικούς παραγωγούς.

Η Νικολέτα Μακρυωνίτου, δημοσιογράφος της Καθημερινής και του Γαστρονόμου, έγραψε για την επίσκεψη της στο τυροκομείο Μαντέλη που έκανε στα πλαίσια της δημοσιογραφικής αποστολής του Συνδέσμου Οινοποιών Κεφαλονιάς τον Ιούνιο του 2021.

Μια θαυμάσια φέτα που δεν δικαιούται το όνομα αλλά έχει τη χάρη

Ένα σπουδαίο βαρελίσιο τυρί, που δεν μπορούν να το πουν φέτα, γιατί η Κεφαλονιά δεν έχει επίσημη άδεια χρήσης της ονομασίας «φέτα ΠΟΠ». Και αυτό είναι σοβαρότατη παράλειψη!

Διαβάστε το άρθρο στον ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟ , εδώ : https://www.gastronomos.gr/agora/mia-thaymasia-feta-poy-den-dikaioytai-to-onoma-alla-echei-ti-chari/109992/

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις