ΣΤΡΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ : Check στα πρακτορεία της Κεφαλονιάς για την καλύτερη προετοιμασία της σεζον

734

Check στα πρακτορεία της Levante Ferries στον Πόρο και στο Αργοστόλι από τον Γενικό Δ/ντη της εταιρίας κ. Στράτη Απέργη. Ο κ. Απέργης μαζί με τον Θοδωρή Μπέλεση, σύμβουλο επικοινωνίας , βρέθηκαν στην Κεφαλονιά το Σαββατοκύριακο προκειμένου να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ και ΙΘΑΚΗΣ και να παραλάβουν το βραβείο που τους απονεμήθηκε ως την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία της δύναμης του Επιμελητηρίου.

Για τα δυο στελέχη της Levante Ferries η Κεφαλονιά τους επιφύλαξε μια μεγάλη έκπληξη. Το Σάββατο που έφθασαν στο νησί μας ,χιόνιζε στον Αίνο. Κάτι που δεν είχαν ξαναδεί . Ετσι «κόψανε δρόμο» από το Πυργί και ανέβηκαν στον Αίνο καταγράφοντας μάλιστα σε video την απολαυστική τους ανάβαση.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το πρακτορείο τους στην κεντρική Πλατεία Αργοστολίου για να καταγράψουν τις ανάγκες σε ανανέωση και να συνομιλήσουν με το προσωπικό.

Ο κ. Απέργης, είναι ο άνθρωπος των τεχνολογιών και ο εμπνευστής καινοτόμων εφαρμογών τους στις υπηρεσίες της εταιρίας.  Να υπενθυμίσουμε ότι  η Levante Ferries είναι  η πρώτη ακτοπλοϊκή εταιρεία στην Ελλάδα που εφάρμοσε για τους επιβάτες της το e – ticket, την ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων από τον υπολογιστή ή και το κινητό του επιβάτη.

 Από τη συζήτησή του με την υπάλληλο βάρδιας στο Πρακτορείο Άρτεμις Γασπαρινάτου, καταλάβαμε ότι η εταιρεία έχει εγκαταστήσει ένα νέο σύστημα έκδοσης εισιτηρίων  και ο κ. Απέργης ρωτούσε τη γνώμη της υπαλλήλου για την λειτουργία του.  Η απάντηση ήταν ενθουσιώδης ότι με το νέο σύστημα η δουλειά τους έγινε ευκολότερη και ταχύτερη η εξυπηρέτηση του επιβάτη που έρχεται στα γκισέ της εταιρείας.

Οι ανάγκες ανανέωσης του Πρακτορείου σημειώθηκαν από τον κ. Απέργη  για να προωθηθούν στο αρμόδιο τμήμα αναβάθμισης των πρακτορείων. Για την ακρίβεια τα έστειλε κατ΄ ευθείαν!

Η ακτοπλοΐα βγαίνει σιγά σιγά από τους περιορισμούς της πανδημίας, ( επιτρέπεται πια η κατά  100% πληρότητα των φέρι μποτ),  για να πέσει στη δίνη της αύξησης των καυσίμων και στις συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο οδικός τουρισμός από τις Βαλκανικές χώρες, την Ουκρανία και την Πολωνία ,το 2019 είχε απογειωθεί για να ανακοπεί βίαια από την πανδημία λίγους μήνες μετά..

Εξω από το πρακτορείο ο κ. Απέργης συναντήθηκε τυχαία με τον …γείτονα Μάκη Τιμοθεάτο , πρόεδρο της ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ και ΙΘΑΚΗΣ και ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Mirabel.

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΤΙΜΟΘΕΑΤΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Οι δυο άνδρες συνομίλησαν για την κατάσταση εκφράζοντας τις ανησυχίες τους για τη σεζόν..

«Έρχονται κρατήσεις» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τιμοθεάτος «και παθαίνουμε κρίση πανικού αντί να χαιρόμαστε. Η κράτηση γίνεται σήμερα , ο πελάτης θα έρθει τον Αύγουστο. Σε τι τιμή θα έχει φθάσει τον Αύγουστο το τιμολόγιο της ΔΕΗ; Πως να τον κοστολογήσω; Πόσο θα εξασφαλίσω την κάλυψη των εξόδων μου; “

Ανάλογες ήταν και οι ανησυχίες του κ. Απέργη. «Πόσο θα ανέβουν τα καύσιμα ; Πως θα τιμολογηθούν τα εισιτήρια;»

Πάντως στο τέλος και  δυο επιχειρηματίες συμφώνησαν ότι «Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά ελπίζοντας στις καλύτερες μέρες»…

Kefaloniapress

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις