Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας η οποία εκπροσωπείται στην Κεφαλονιά από τον Executive Chef κ. Χρήστο Μαχαίρα διοργάνωσε εκδήλωση δημιουργίας παιδικού γεύματος στο Ορφανοτροφείο Κεφαλληνίας ‘ Ο ΣΩΤΗΡ ‘.

Ο executive Chef Χρήστος Μαχαιρας με τη βοήθεια του Ζαχαροπλάστη Χάρη Πετράτου ετοίμασαν το μείγμα και τα παιδιά έπλασαν κουλουράκια σχηματίζοντας διαφορά όμορφα σχήματα και ζωάκια .

Η χαρά των παιδιών ήταν μεγάλη που συμμετείχαν στο πλάσιμο , α τεράστια παιδικά χαμόγελα μας έκαναν να χαρούμε και εμείς μαζί τους τις Αγίες αυτές ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας .

Το Ιδρυμα φιλοξενεί, με εισαγγελικές εντολές , 20 παιδιά, το μικρότερο ειναι 3 (τριών) έτων και το μεγαλύτερο 17.  Το ίδρυμα όμως προσφέρει στέγη και σε μεγαλύτερα παιδιά που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και δεν έχουν οικογένεια. Το Ορφανοτροφείο συντηρείται από δικούς του πόρους και χορηγίες φορέων και πολιτών. Δεν ενισχύεται απο το κράτος.

Συγχαρητήρια στη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας , στον εκπρόσωπο της στην Κεφαλονια executive chef κ. Χρήστο Μαχαίρα , και στον σεφ -Ζαχαροπλάστη Χάρη Πετρατο για αυτή την γλυκιά τους πρωτοβουλία να προφέρουν χαρά στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Κεφαλληνιας “Ο ΣΩΤΗΡ”.

√ Tα υλικά για τα μαγειρέματα ήταν ευγενική προσφορά του Mythos Catering και των φούρνων ΜΑΝΕΝΤΗΣ.

Ρεπορτάζ Εικόνες
ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις