H θαλαμηγός My Vanish του δισεκατομμυριούχου Lary Van Tuyl , στο Αργοστόλι (pics)

298

Διακριτικά και αθόρυβα μπήκε στον κόλπο του Αργοστολίου η 72μ θαλαμηγός My Vanish του αυτοκινητοβιομηχανου Lary Van Tuyl.  Σύμφωνα με το Forbes η οικογένεια Van Tuyl είναι στη λίστα των 100 πιο πλούσιων οικογενειών της αμερικής με 2,3δις δολάρια ΗΠΑ.

Larry Van Tuyl

Η θαλαμηγός My Vanish του κόστισε μόλις 120 εκατ. δολάρια!

Ο κ. Van Tuyl γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κάνσας Σίτι και ξεκίνησε μια καριέρα στην αυτοκινητοβιομηχανία με τον πατέρα του, Cecil Van Tuyl, στο V.T., Inc. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Κάνσας το 1971 με Bachelor of Science in Business. Σπούδασε στο εξωτερικό στο Πανεπιστήμιο Johannes Gutenberg και επέστρεψε στην αυτοκινητοβιομηχανία τον Μάρτιο του 1975.

Το 1982 ο κ. Van Tuyl μετακόμισε στο Phoenix και ξεκίνησε την Automotive Investment Group, Inc. Το 2008, αυτός και ο πατέρας του συγχώνευσαν τις δύο εταιρείες τους και δημιούργησαν τη Van Tuyl Group, Inc.

Οι Van Tuyls δημιούργησαν μια κληρονομιά της Επιχειρηματικότητας στην αυτοκινητοβιομηχανία και επίσης στην ακίνητη περιουσία (real estate). Λειτουργούσαν ή/και επένδυσαν σε πολλές εταιρείες που σχετίζονται με την αυτοκινητοβιομηχανία. Έφτιαξαν τις δικές τους εγκαταστάσεις αντιπροσωπείας και κατείχαν τη γη. Έγιναν ιδιαίτερα αναγνωρισμένοι από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων για την ταχύτητα και την ποιότητα των κατασκευών αντιπροσωπειών.

Εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρείχαν διάφοροι δανειστές για να αγοράσουν κτίρια γραφείων, αγροκτήματα και άλλα ακίνητα.

Τον Ιανουάριο του 2015, η εταιρεία του Warren Buffet, Berkshire Hathaway, απέκτησε το ιδιοκτησιακό ενδιαφέρον του κ. Van Tuyl στις αντιπροσωπείες, τις δημοπρασίες αυτοκινήτων, τη Smart Group, την Zak Products και την MPP και η πρώην Van Tuyl Group, Inc., είναι τώρα η Berkshire Hathaway Automotive. Επί του παρόντος, ο κ. Van Tuyl είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Van Tuyl Companies, Inc. (VTC). Αυτός και η ομάδα του συνεχίζουν να αναζητούν ευκαιρίες και επενδύσεις ακολουθώντας την κληρονομιά του Van Tuyl της δέσμευσης προς τους ανθρώπους και τη διαδικασία που οδήγησε στην επιτυχία της ιστορίας στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

(Μετάφραση google)

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις