Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες πλήρους ανακατασκευής των Τ.Ε.Π.Τμημα Επειγόντων Περιστατικών  του Γενικού  Νοσοκομείου Κεφαλονιάς .

Βρεθήκαμε στο χώρο των εργασιών όπου ενημερωθήκαμε από  τον κ.  Τρύφωνα Παπαντωνοπουλοο , επιβλέποντα πολιτικό μηχανικό  της Κατασκευαστικής εταιρείας ΠΛΕΘΡΟΝ ΑΤΕ , για την πορεία των εργασιών  .

Αυτή τη στιγμή γίνεται αναδιαρρύθμιση   και  αναδιάταξη των χωρών  στα παλιά Τ.Ε.Π. και του χώρου της παλιάς κεντρικής αποστείρωσης  ώστε στη συνέχεια να ξεκινήσουν οι εργασίες της χάραξης  , της ξηράς δόμησης των τοίχοπληρώσεων  με τα  ΗΜ ηλεκτρομηχανολογικά  , τις ψευδοροφές και  τις πλακοστρώσεις να ακολουθούν .

Τα νέα ΤΕΠ θα είναι πλήρως εξοπλισμένα  με  υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό,νέα γραφεία για τους γιατρούς ,καινούργιες αίθουσες αναζωογόνησης χειρουργείων και αίθουσα  γύψου.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλλονιάς Δημητρης Μαρτίνης με τον Τρυφωνα Παπαντωνόπουλο επιβλέποντα πολιτικό  μηχανικό  της Κατασκευαστικής εταιρείας ΠΛΕΘΡΟΝ ΑΤΕ και τον κ. Κώστα Παπαδημητρόπουλο Μηχανολόγο  Μηχανικό του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς.

Το έργο  πλήρους αναβάθμισης των ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς προϋπολογισμού 1.5 εκατομμύριο  ευρώ είναι  δωρεά του Ιδρύματος Γεωργίου και Μαρής Βεργωτή Αναμένεται να ολοκληρωθούν σε περίπου 10 μήνες .

Να υπενθυμίσουμε ότι το Ιδρυμα Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή έχει χρηματοδοτήσει την κατασκευή και τον πλήρη εξοπλισμό του κτηρίου της  ΜΕΘ.

Ρεπορτάζ

ΜΑΚΗΣ  ΛΕΚΑΤΣΑΣ

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις