Ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία απο τον Σύλλογο Ελληνο-Ουκρανικής Φιλίας “Ο ΦΑΡΟΣ” / Κεφαλονιάς

320

Ο Σύλλογος Ελληνο-Ουκρανικής Φιλίας “Ο ΦΑΡΟΣ” (έδρα Πάτρα), είχε μια σπουδαία πολιτιστική δράση πριν την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία.  Από τον πόλεμο και μετά δραστηριοποιείται στην συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για το λαό της Ουκρανίας.

Αντιπρόεδρος του Συλλόγου είναι η γνωστή έμπορος του Λιθόστρωτο, Ειρήνη Στεφάτου η οποία έχει πλούσια Φιλανθρωπική δράση και μέσω άλλων συλλόγων εκτός της «ΛΥΣΣΙΠΗΣ». Πρόεδρος του Συλλόγου ειναι ο Μιχάλης Ροδόπουλος.

H Ειρήνη Στεφάτου με την βοήθεια και υποστήριξη και άλλων Κεφαλλονιτών συγκέντρωσε τρεις παλέτες με τρόφιμα, ρουχισμό και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για την ανακούφιση των άμαχων της Ουκρανίας.

Η Μεταφορική εταιρεία ΛΥΚΟΥΔΗΣ μετέφερε δωρεάν τις παλέτες στην Πάτρα όπου ο Σύλλογος είχε την κεντρική αποθήκη συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας και από εκεί μεταφέρθηκαν στην Ουκρανία.

Ο Ειρήνη Στεφάτου εκ μέρους του Συλλόγου Ελληνο-Ουκρανικής Φιλίας ευχαριστεί θερμά την μεταφορική ΛΥΚΟΥΔΗΣ για την γενναιόδωρη  συμβολή του και την ευκαιρία που έδωσε σε Κεφαλονίτες να στείλουν βοήθεια στην Ουκρανία.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις