Η υπερπολυτελής Θαλαμηγός Force Blue του πρωην ιδιοκτήτη της F1, στο Φισκαρδο – Η ιστορία της

468

 

Στο κοσμοπολίτικο Φισκαρδο εντοπίσαμε απέναντι απο το μαγευτικό Φωκι την υπερπολυτελή Θαλαμηγό Force Blue του πρωην ιδιοκτήτη της F 1 Formula One , Bernie Ecclestone .

Bernie Ecclestone

Οπως αναφέρουν δημοσιεύματα στον Ιταλικό Τύπο ο Bernie Ecclestone απέκτησε την Force Blue Force Blue του Flavio Briatore , το εξερευνητικό γιοτ μήκους 63,22 μέτρων που κατασκευάστηκε από τη Royal Denship το 2002, σε δημοπρασία από τον πρώην επικεφαλής της Formula 1, Bernie Ecclestone για 7.490.000 ευρώ.

Ο Ecclestone και ο Briatore είναι παλιοί φίλοι από την εποχή που ο Ιταλός ήταν εκτελεστικός διευθυντής των ομάδων Benetton και Renault F1.

Το γιοτ είχε κατασχεθεί από τα ιταλικά τελωνεία το 2010 στη Λα Σπέτσια με τη βάση ότι υπήρχε ανεξόφλητο ΦΠΑ για τα καύσιμα.

Flavio Briatore

Ο Flavio Briatore, πρώην εκτελεστικός διευθυντής των ομάδων Benetton και Renault F1, καταδικάστηκε επειδή δεν κατέβαλε ΦΠΑ 3,6 εκατομμυρίων ευρώ για την αξία του γιοτ και απέφυγε 800.000 ευρώ φόρους καυσίμων μεταξύ 2006 και 2010.

Το γιοτ αργότερα επετράπη να ναυλώνεται στη Μεσόγειο και ένας από τους πρώτους επισκέπτες ήταν ο Ecclestone που αποφασισε να το αποκτήσει στην δημοπρασία που έγινε και πλειοδότησε μεταξύ άλλων τριων υποψηφίων αγοραστών .

Το Force Blue έχει πολλούς χώρους ψυχαγωγίας κσι διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο κέντρο σπα, ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, εξαιρετικούς χώρους χαλάρωσης και ηλιοθεραπείας και μια ασυναγώνιστη επιλογή από παιχνίδια με jet ski για ώρες διασκέδασης και μπορει να φιλοξενήσει έως και δώδεκα επισκέπτες.

ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις