Σε ποιον Γερμανό Βιομήχανο ανήκει η θαλαμηγός Wheels που βρίσκεται στον κόλπο της Αντισαμου

353

Σε ποιον Γερμανό Βιομήχανο που παράγει προιον που κινεί τα αυτοκίνητα μας ανήκει η θαλαμηγός Wheels που βρίσκεται στον κόλπο της Αντισαμου

Ρεπορτάζ Εικόνες
ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

Στον Γερμανό Ralf Schmid ανήκει το yacht be Wheels που βρίσκεται αγκυροβολημένο
απο χθες στον καταπράσινο κόλπο της Αντισαμου.

Ποιος είναι Ο Ralf Schmid 

Ralf Schmid

Ο Ralf Schmid είναι ο ιδρυτής της Uniwheels.

Η Uniwheels είναι ο κορυφαίος προμηθευτής τροχών αλουμινίου στην Ευρώπη.
Οι τροχοί παράγονται με τεχνολογία χύτευσης χαμηλής πίεσης.

Αναμεσα στις μεγαλες εταιρίες που προμηθεύονται ζαντες αλουμινίου από την εταιρία είναι οι γερμανικοί κολλοσοι Audi, BMW, Porsche και Mercedes.

Η εταιρεία πουλάει περισσότερους από 1,5 εκατομμύριο τροχούς ετησίως. Από το 2017, όλα τα τουριστικά αυτοκίνητα DTM (Audi, BMW, Mercedes) χρησιμοποιούν τον σφυρήλατο τροχό ATS.

Η εταιρεία ξεκίνησε ως ALUTEC Leichtmetallfelgen το 1996 και το 1998 ο Schmidt αγόρασε την εταιρεία κατασκευής τροχών RIAL, η οποία ιδρύθηκε από τον πατέρα του Günter Schmid.

Λίγα χρόνια αργότερα ο Schmidt αγόρασε την ευρωπαϊκή επιχείρηση ATS (Auto Technisches Spezialzubehör), την οποία επίσης (συν) ίδρυσε ο πατέρας του.

Ο πατέρας του ήταν επίσης ο ιδρυτής των ομάδων της Formula 1 ATS και Rial Racing

Το 2017 η Uniwheels πουλήθηκε στην Superior Industries International, Inc, για περισσότερα από 700 εκατομμύρια δολάρια ενώ ο Ralf Schmidt κατείχε περίπου το 30% των μετοχών εκείνη τη στιγμή, μέσω της εταιρείας του Rasch Holding Ltd. Ο ξάδερφός του Michael Schmid κατείχε επίσης περίπου το 30% ενώ η περιουσία του αγγιζει τα 200 ​​εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις