Αυτή λοιπόν είναι η Λίλη μας!!!!
Βοηθήστε την να μην ξαναγυρίσει στους δρόμους!!!!
Δεν ξέρουμε πόσο καιρό περιφερόταν ανάμεσα σε ανθρώπους που την έβλεπαν να σαπίζει κυριολεκτικά και μεταφορικά και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να την βοηθήσει…
Την βρήκαμε με μια μεγάλη πληγή στην μύτη και με το ένα της μάτι να κοντεύει να το χάσει…Έχει καλαζάρ , ξεκινήσαμε την θεραπεία της ,θα πάρει φαρμακευτική αγωγή και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα καταφέρει να γίνει καλά!!!
Δύσκολή η περίπτωση της αλλά ΑΠΟΦΑΣΊΣΑΜΕ ότι θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να σωθεί και να σταματήσει να υποφέρει!!!
Αν όλα πάνε καλά με την θεραπεία της και αφού την τελειώσει ,σε ένα μήνα σχεδόν από σήμερα ,θα της κάνουμε ξανά εξετάσεις και αν είναι καλύτερα θα πρέπει να της βρούμε ένα σπιτικό , κάποιον που θα της δώσει την αγάπη και την φροντίδα που χρειάζεται.
Θα πρέπει να παίρνει ένα χάπι κάθε μέρα εφ’ όρου ζωής για να συνεχίσει να είναι καλά!
Είναι 4-5 ετών , πολύ πολύ μικρόσωμη (6 ,5 κιλά) σταλίτσα ,αρκετά φοβική , γλυκύτατη αν σε εμπιστευτεί ,μαθαίνει πολύ εύκολα , δεν λερώνει μέσα στον χώρο της και αποζητά χάδια και αγκαλιές!!!
Είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει καλά και ότι θα της βρούμε το καλύτερο σπιτικό γιατί της αξίζει μετά από ότι έχει περάσει!!!
Ο μήνας πέρασε και η Λίλη μας ολοκλήρωσε την θεραπεία της ,σε λίγες μέρες θα τις κάνουμε εξετάσεις να δούμε πως είναι στην υγεία της , πάντως δείχνει πολύ καλύτερα !!!
Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει πια δυνατότητα φιλοξενίας και το μέλλον της είναι αβέβαιο αν ξανά γυρίσει στους δρόμους!!!
είναι τόσο κρίμα για εκείνη και τον αγώνα που έχει δώσει για να γίνει καλά!!!
Βοηθήστε να βρει ένα σπιτικό!!!της αξίζει!!!!
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις