Η εντυπωσιακή θαλαμηγός “Zazou” στο Αργοστόλι. Σε ποιον Αφρικανό δισεκατομμυριούχο ανήκει ;

1566

ΡΕΠΟΡΤΑΖ :ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

Το εντυπωσιακό Yacht Zazou ,κόστους 75 εκατομμυρίων δολαρίων , κατασκευάστηκε το 2021 από τον διάσημο Ιταλό κατασκευαστή σκαφών Benetti ως Project Fb274 , είναι ένα πραγματικό αριστούργημα στη βιομηχανία των γιοτ.

Σχεδιάστηκε από τον Giorgio M. Cassetta , ο οποίος έχει δουλέψει σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά σούπερ γιοτ του κόσμου.

Με μήκος 67 μέτρα, η Ζάζου είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά γιοτ της κατηγορίας της. Διαθέτει ένα εντυπωσιακό εξωτερικό σχέδιο με μια όμορφη μπλε γάστρα που σίγουρα θα κάνει τα βλέμματα σε κάθε μαρίνα. Η κορυφαία μηχανική της εξασφαλίζει μια ομαλή και άνετη οδήγηση για τους επισκέπτες, με μέγιστη ταχύτητα 16 κόμβων και ταχύτητα πλεύσης 15 κόμβων. Έχει επίσης αυτονομία πάνω από 5.000 ναυτικά μίλια, καθιστώντας την ιδανική για κρουαζιέρες μεγάλων αποστάσεων.

Ποιος είναι ο Ιδιοκτήτης του Yacht ZAZOU;

Mohamed Mansour

Ο Μοχάμεντ Μανσούρ (ΦΩΤΟ) είναι ο ιδρυτής του Ομίλου Μανσούρ. Γεννήθηκε στις 23 Ιανουαρίου 1948 . Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά ( Lotfy Mohamed Mansour και Mohamed Mansour )

Ομιλος Μανσούρ

Ο όμιλος είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Αίγυπτο . Ιδρύθηκε το 1952 από τον πατέρα του Mohammed, Lofty. Ο όμιλος δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στο λιανεμπόριο, την ενέργεια, την αυτοκινητοβιομηχανία, τα χρηματοοικονομικά και τις κατασκευές.

Η εταιρεία είναι ένας από τους μεγαλύτερους διανομείς εξοπλισμού Caterpillar στον κόσμο. Και κατέχει το δικαίωμα αδειοδότησης της McDonalds στην Αίγυπτο. Ο όμιλος ετερογενών δραστηριοτήτων διαθέτει επίσης μια αλυσίδα σούπερ μάρκετ με την ονομασία Metro Markets.

Η Mansour Auto είναι η μεγαλύτερη αντιπροσωπεία επωνυμιών GM , όπως η Chevrolet, η GMC και η Cadillac.

Η εταιρεία έχει έσοδα πάνω από 7 εκατομμύρια δολάρια και έχει περισσότερους από 65.000 υπαλλήλους.

Η περιουσία του αγγίζει 2 δισεκατομμύρια δολάρια. Είναι ενεργός φιλάνθρωπος μέσω του Ιδρύματος Mansour, το οποίο καταπολεμά τη φτώχεια στην Αίγυπτο και υποστηρίζει την εκπαίδευση.

ΠΗΓΗ:Superyachtfan

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις