Το τροχαίο της προηγούμενης Κυριακής στα Διβαράτα είχε τραυματία την Κορίνα, (διαβάστε εδω ) ένα νέο κορίτσι το οποίο κινδύνεψε να χάσει το πόδι της.  Σε επικοινωνία μας με την μητέρα της μας διαβεβαίωσε ότι τώρα είναι εκτός κινδύνου η ζωή της και αρτιμελής , παρά τα πολλαπλά κατάγματα σε διάφορα σημεία.

Όμως είναι πολλά που πρέπει να γίνουν και να γίνουν άμεσα. Η οικογένεια παρακαλάει θερμά να παρουσιαστούν στην Τροχαία τα άτομα που ήταν παρόντα, αυτόπτες μάρτυρες στο τροχαίο και να δώσουν κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα.

Η οικογένεια ευχαριστεί θερμά τον γιατρό που πέρναγε τυχαία από το σημείο του τροχαίου και πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες και τη νοσοκόμα που την φρόντισαν ,  και όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό της μέχρι να την παραλάβει το ασθενοφόρο που άργησε σημαντικά.

Η προσφορά αίματος από φίλους της οικογένειας και εθελοντές κάλυψε τις άμεσες ανάγκες και ευχαριστούν από την καρδιά τους  όλους όσους έσπευσαν να προσφέρουν αίμα.

Ο Γολγοθάς της Κυριακής συνεχίζεται… Θα ακολουθήσουν επεμβάσεις, θα απαιτηθεί και άλλο αίμα αργότερα, και άλλη υποστήριξη , όμως τώρα όλα είναι και θα είναι υπό τον έλεγχο των γιατρών που την φροντίζουν.

Το kefaloniapress εκ μέρους των Αναγνωστών του εύχεται στην Κορίνα  καλή επιτυχία  στην θεραπευτική της αγωγή, καλή δύναμη και Υπομονές! Σε λίγο όλο αυτό θα είναι ένα κακό όνειρο που πέρασε..  Η ζωή είναι μπροστά της για να την χαρεί και να ζήσει τα ονειρά της όπως τα σχεδίαζε.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις