12.00 ΜΜ η εικόνα του σκάφους απο το τουριστικό αλιευτικό του Μιχάλη Μεσσολωρά

ΦΩΤΟ

11.30 πμ Aπο μαρτυρίες κατοίκων αλλα και απο αλιευτικά ενημερωνόμαστε ότι το ΚΟΙ καίγεται ακόμα αν και είναι μισοβυθμισμένο.  Από Πλατιές φαίνεται ρυμουλκό να ρίχνει νερό. Οι δυο παρακάτω φωτο απο τον Μιχάλη Γκιάφη που συμμετείχε στη διάσωση.

 

08.22πμ Σύμφωνα με πληροφορίες μας το σκάφος έχει καεί ολοσχερώς και ίσως να έχει βυθιστεί. Ολο το πλήρωμα είναι ασφαλές . Οι επτά επιβαίνοντες περισυνελέγησαν από το πλήρωμα του σκάφους «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» και είναι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ.

Στο τουριστικό σκάφος «ΚΟΙ», ξένης σημαίας, επέβαιναν τέσσερις άνδρες και τρεις γυναίκες, οι οποίοι θα μεταφερθούν στον Αγ. Νικόλαο Βολιμών Ζακύνθου.

Foto Jo Williams

Ευχαριστούμε θερμά τον αγαπητό μας Jo Williams για τη φωτογραφία

07.40 ΠΜ H 46μεττη θαλαμηγός ΚΟΙ βρίσκεται ακίανητη στο ίδιο σημειο (ροζ) ενώ ΚΑΛΒΟΣ και ΝΗΣΟΣ απομακρύνονται απο αυτήν και έχουν πορεία το ΚΑΛΒΟΣ προς Κυλλήνη και το ΝΗΣΟΣ προς Πόρο.

07.35 ΠΜ Απομακρύνεται και το ΚΑΛΒΟΣ , ίσως δεν χρειάζονται βοήθεια

07.220 πμ Το ΝΗΣΟΣ άλλaξε πορεία , κατευθύνεται προς Πόρο.

θαάαμηγός KOI

 

07-14 πμ Πυκνοι καπνοι φαίνονται από την Κεφαλονιά στεη θάλασσα ανάμεσα Κατελιού και Ζακύνθου. Στο σημειο βρίσκεται θαλαμηγός και βλάπουμε στο AIS ΝΑ ΠΛΗΣΙΆΖΕΙ προς βοήθεια το φέρυ μποτ ΚΑΛΒΟΣ και το ΝΗΣΟΣ  αντί να εκτελέσουν  το δρομολόγιο προς Κυλλήνη.

Φωτογραφίες Διονυσης Φραγκισκάτος

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

2 Σχόλια

Comments are closed.